nefersefa Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 486 Çözümler 1 3 Şubat 2021 #1 Böyle bir hata alıyorum, çözümü nedir?
HiJuniO7R Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 360 Çözümler 4 3 Şubat 2021 #2 Sorun her exe uygulamasında mı yoksa sadece bir programda mı oluyor hocam? Bir programda oluyorsa hangi program olduğunu yazar mısınız?
Sorun her exe uygulamasında mı yoksa sadece bir programda mı oluyor hocam? Bir programda oluyorsa hangi program olduğunu yazar mısınız?
C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 3 Şubat 2021 #3 O uygulamanın ne olduğunu atar mısınız? Bu şey gibi duruyor win-rar olmadan rar açmaya.
nefersefa Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 486 Çözümler 1 3 Şubat 2021 #4 HiJuniO7R dedi: Sorun her exe uygulamasında mı yoksa sadece bir programda mı oluyor hocam? Bir programda oluyorsa hangi program olduğunu yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Epic Launcher, regedit falan. Chitose dedi: O uygulamanın ne olduğunu atar mısınız? Bu şey gibi duruyor Win-RAR olmadan RAR açmaya. Genişletmek için tıkla... Normalde açılıyordu BattlEye hatası aldığım için bir videodaki çözümleri uyguladım. Şimdi ise açılmıyor.
HiJuniO7R dedi: Sorun her exe uygulamasında mı yoksa sadece bir programda mı oluyor hocam? Bir programda oluyorsa hangi program olduğunu yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Epic Launcher, regedit falan. Chitose dedi: O uygulamanın ne olduğunu atar mısınız? Bu şey gibi duruyor Win-RAR olmadan RAR açmaya. Genişletmek için tıkla... Normalde açılıyordu BattlEye hatası aldığım için bir videodaki çözümleri uyguladım. Şimdi ise açılmıyor.
HiJuniO7R Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 360 Çözümler 4 3 Şubat 2021 #5 Arama bölümüne CMD yazıp yönetici olarak çalıştrdıktan sonra sfc /scannow yazın hocam. Sistem onarımını başlatıcaktır belki oradan bir sıkıntısı olabilir. Eğer düzelmezse Malwarebytes'i yükleyip tarama yapmanızda da fayda var.
Arama bölümüne CMD yazıp yönetici olarak çalıştrdıktan sonra sfc /scannow yazın hocam. Sistem onarımını başlatıcaktır belki oradan bir sıkıntısı olabilir. Eğer düzelmezse Malwarebytes'i yükleyip tarama yapmanızda da fayda var.
C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 3 Şubat 2021 #6 Buradan çözüme bakabilirsin iyi forumlar.