Ben bilgisayarımı sıfırlamadan önce bir dosyanı kilitleyerek hard diske gönderdim gönderirken hiçbir hata vermedi. PC'yi sıfırladıktan sonra tekrar hard diskten PC'ye o dosyayı atarken benden kullanıcı izni istiyor. Kullanıcı iznini kaç kere değiştirdiğimi saymadım bile 3 gündür bununla uğraşıyorum her yolu denedim. Hata büyük ihtimalle özellikler kısmında dosyayı şifreleme kutucuğunu kaldırdığımda bana öznitelik hatası veriyor, onu çözebilirsem sıkıntı kalmayacak.
Ekran resimlerini de yükledim. Bu desktop-l94../corut ta şu an kullandığım hesap olmasına rağmen benden izin istiyor.
Genel olarak ben internetteki neredeyse tüm videoları denedim olmadı. Bunu kökten çözecek bir yetki kırıcı veya izin kırıcı program varsa bildiğiniz önerirseniz çok iyi olur.
Ekran resimlerini de yükledim. Bu desktop-l94../corut ta şu an kullandığım hesap olmasına rağmen benden izin istiyor.
Genel olarak ben internetteki neredeyse tüm videoları denedim olmadı. Bunu kökten çözecek bir yetki kırıcı veya izin kırıcı program varsa bildiğiniz önerirseniz çok iyi olur.