"Bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var" hatası

Yasir58

Yoctopat
Daha fazla  
Ben bilgisayarımı sıfırlamadan önce bir dosyanı kilitleyerek hard diske gönderdim gönderirken hiçbir hata vermedi. PC'yi sıfırladıktan sonra tekrar hard diskten PC'ye o dosyayı atarken benden kullanıcı izni istiyor. Kullanıcı iznini kaç kere değiştirdiğimi saymadım bile 3 gündür bununla uğraşıyorum her yolu denedim. Hata büyük ihtimalle özellikler kısmında dosyayı şifreleme kutucuğunu kaldırdığımda bana öznitelik hatası veriyor, onu çözebilirsem sıkıntı kalmayacak.

Ekran resimlerini de yükledim. Bu desktop-l94../corut ta şu an kullandığım hesap olmasına rağmen benden izin istiyor.
Genel olarak ben internetteki neredeyse tüm videoları denedim olmadı. Bunu kökten çözecek bir yetki kırıcı veya izin kırıcı program varsa bildiğiniz önerirseniz çok iyi olur.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    227,3 KB · Görüntüleme: 44
  • Ekran Alıntısı-s.PNG
    Ekran Alıntısı-s.PNG
    13,2 KB · Görüntüleme: 43
Aynı sorunu bende yaşadım ne yapsam düzelmedi antivirüs ile tarama yaptığımda sistemimde virüs çıktı temizlediğimde ise sorun düzelmişti. Denemeni öneririm.

Denemediyseniz;

Take ownership ile denemenizi öneririm. Size yetkiyi verecektir. Take ownership buradan indir. İndirdikten sonra, çift tıklayarak kayıt defterine ekle. Daha sonra, yetki isteyen dosyaya sağ tıkla take ownership yazısına tıkla ve açılan CMD veya PowerShell ekranının bitmesini bekle. Take ownership kaldırmak için buradan indir. Kayıt defterine yaptığın gibi çift tıklayarak ekle, take ownership sağ tık menüsünden kaldırılacaktır.

Özellikler -> Güvenlik -> Administrators -> Aşağıdan Gelişmiş -> Sahibi yazan kısmın yanından değiştir -> Seçilecek nesne adını girin yerine "everyone" yazın -> Uygula -> Tamam.

Bu adımları deneyip tekrar yapar mısınız?

Denemediyseniz;

Take ownership ile denemenizi öneririm. Size yetkiyi verecektir. Take ownership buradan indir. İndirdikten sonra, çift tıklayarak kayıt defterine ekle. Daha sonra, yetki isteyen dosyaya sağ tıkla take ownership yazısına tıkla ve açılan CMD veya PowerShell ekranının bitmesini bekle. Take ownership kaldırmak için buradan indir. Kayıt defterine yaptığın gibi çift tıklayarak ekle, take ownership sağ tık menüsünden kaldırılacaktır.

Bunu denedim ama yetkiyi bana vermiş olduğu halde hata alıyorum özellikler kısmında öznitelikte gelişmişe tıklayınca 'veriyi korumak için içeriği şifrele' kısmı tık olarak karşıma çıkıyor onu kaldırıp uygula deyince de aşağıdaki hatayı alıyorum

Özellikler -> güvenlik -> administrators -> aşağıdan gelişmiş -> sahibi yazan kısmın yanından değiştir -> seçilecek nesne adını girin yerine "everyone" yazın -> uygula -> tamam.

Bu adımları deneyip tekrar yapar mısınız?

Bunu yaptım yetkiyi kendime alsam bile hard diskten PC'ye kopyalama işeminde hala yetki hatası alıyorum

Aynı sorunu bende yaşadım ne yapsam düzelmedi antivirüs ile tarama yaptığımda sistemimde virüs çıktı temizlediğimde ise sorun düzelmişti. Denemeni öneririm.

Hangi antivirüsü kullandınız bir de hardiskteki veriyileri antivirüs programına dahil edebiliyor muyuz?

Dosya Ekleri

• sa.PNG
    sa.PNG
    21,7 KB · Görüntüleme: 37
Bunu denedim ama yetkiyi bana vermiş olduğu halde hata alıyorum özellikler kısmında öznitelikte gelişmişe tıklayınca 'veriyi korumak için içeriği şifrele' kısmı tık olarak karşıma çıkıyor onu kaldırıp uygula deyince de aşağıdaki hatayı alıyorum

Bunu yaptım yetkiyi kendime alsam bile hard diskten PC'ye kopyalama işeminde hala yetki hatası alıyorum

Hangi antivirüsü kullandınız bir de hardiskteki veriyileri antivirüs programına dahil edebiliyor muyuz?
Kaspersky veya Malwarebytes kullanabilirsin. Evet zaten komple harddiskteki verileri tarıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı