Bu forumdakilere anlayışlı diyenler daha önce toksik kavramını duymamıştır ya da felsefe konularına girmemiştir nokta.
Felsefe konularında genelde şu oluyor:
Siz biraz yanlış tanımışsınız gibi. Genelleme yapmak için erken bence. Şakası bir yana, genel olarak kurallar çerçevesinde şekillenmiş bir forum burası. Herkes burada bulunmak istemiyor veya tutunamıyor zaten.
Siz biraz yanlış tanımışsınız gibi. Genelleme yapmak için erken bence. Şakası bir yana, genel olarak kurallar çerçevesinde şekillenmiş bir forum burası. Herkes burada bulunmak istemiyor veya tutunamıyor zaten.
@Şükrü Ali Ögel Yorumumda ne olduğunu anlayamadım. Kurallar sayesinde belirli bir seviyenin altına düşülmediğini belirttim sadece. Seviye düşürenler her zaman oluyor ama genelde pes edip gidiyorlar ya da kimse tarafından umursanmıyorlar.
@Şükrü Ali Ögel yorumumda ne olduğunu anlayamadım. kurallar sayesinde belirli bir seviyenin altına düşülmediğini belirttim sadece. Seviye düşürenler her zaman oluyor ama genelde pes edip gidiyorlar ya da kimse tarafından umursanmıyorlar.