Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.654 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #81 Bu arada okul bitiyor değil mi ya. Sonunda bazı saçma sapan öğrencilerden kurtuluyorum be.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 20 Ocak 2023 #82 Uykum hiç yok, canımda yatmak istemiyor zaten. Ama daha daha fazla oturmam benim için riskli olabilir, annem uyanık olduğumu fark etmeden kafayı yastığa koymalıyım. Görevi geçersem ne güzel, geçemezsem Game over
Uykum hiç yok, canımda yatmak istemiyor zaten. Ama daha daha fazla oturmam benim için riskli olabilir, annem uyanık olduğumu fark etmeden kafayı yastığa koymalıyım. Görevi geçersem ne güzel, geçemezsem Game over
Sweet Cupcake Hectopat Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 757 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #83 Mafia serisini indiriyorum 1'den 3E kadar hepsini internetim 24 Mbps yarında beklemek istemedim için indirirken telefondan sosyalde takılıyorum.
Mafia serisini indiriyorum 1'den 3E kadar hepsini internetim 24 Mbps yarında beklemek istemedim için indirirken telefondan sosyalde takılıyorum.