Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #1 İnternette şöyle bir görsel gördüm. Bu hangi animeden?
Çözüm Disty 18 Ekim 2022 Orijinal bir çizim. Yani herhangi bir animeden değil. Çizim linki: https://www.pixiv.net/en/artworks/77756214
Orijinal bir çizim. Yani herhangi bir animeden değil. Çizim linki: https://www.pixiv.net/en/artworks/77756214
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #2 Weathering With You sanırım. Artı 0 Eksi
KS KS Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #3 Kiznaiver dedi: Weathering with You sanırım. Genişletmek için tıkla... Daha geçen izledim. Alakası yok. Ne böyle güzel bir kız vardı ne de silahlı olaylar. Artı 0 Eksi
Kiznaiver dedi: Weathering with You sanırım. Genişletmek için tıkla... Daha geçen izledim. Alakası yok. Ne böyle güzel bir kız vardı ne de silahlı olaylar.
4 469826 Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 3.216 Makaleler 16 Çözümler 2 10 Ekim 2022 #4 Sanki bir animenin değil gibi, sadece bir çizimmiş gibi geliyor bana. Artı 0 Eksi
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #5 Rexie dedi: Daha geçen izledim. Alakası yok. Ne böyle güzel bir kız vardı ne de silahlı olaylar. Genişletmek için tıkla... Arattığımda onu bulabildim. Biraz daha baktım ama ulaşamadım başka bir şeye. Çizim olabilir belki. Artı 0 Eksi
Rexie dedi: Daha geçen izledim. Alakası yok. Ne böyle güzel bir kız vardı ne de silahlı olaylar. Genişletmek için tıkla... Arattığımda onu bulabildim. Biraz daha baktım ama ulaşamadım başka bir şeye. Çizim olabilir belki.
KS KS Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #6 469826 dedi: Sanki bir animenin değil gibi, sadece bir çizimmiş gibi geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Umarım animedir. İzlemek isterim çünkü. Böyle güzel kızlar her animede olmuyor. Artı 0 Eksi
469826 dedi: Sanki bir animenin değil gibi, sadece bir çizimmiş gibi geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Umarım animedir. İzlemek isterim çünkü. Böyle güzel kızlar her animede olmuyor.
Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 10 Ekim 2022 #7 Classroom of the Elite olabilir. Artı 0 Eksi
Quadrionss Megapat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 737 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #8 Animeler hakkında bilgim yok ancak Google üzerinde fotoğrafı arattığımda "Hyouka" adlı animeye benzettim. Artı 0 Eksi
Animeler hakkında bilgim yok ancak Google üzerinde fotoğrafı arattığımda "Hyouka" adlı animeye benzettim.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 10 Ekim 2022 #9 Google Lens bir şey bulamadı. Sadece Reddit'te var bu resim. Sanırım bir animeden değil. Artı 0 Eksi
KS KS Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #10 erme dedi: Google Lens bir şey bulamadı. Sadece Reddit'te var bu resim. Sanırım bir animeden değil. Genişletmek için tıkla... Yapmaa! İnanmıyorum. Daha iyi araştır. Hatta nereden gördüğümü atsam daha iyi olurmuş. Yorumlarda birisi Classroom of the Elite'den olduğunu ama büyük ihtimal fanart bir görsel olduğunu yazmış. Bende yeni fark ettim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
erme dedi: Google Lens bir şey bulamadı. Sadece Reddit'te var bu resim. Sanırım bir animeden değil. Genişletmek için tıkla... Yapmaa! İnanmıyorum. Daha iyi araştır. Hatta nereden gördüğümü atsam daha iyi olurmuş. Yorumlarda birisi Classroom of the Elite'den olduğunu ama büyük ihtimal fanart bir görsel olduğunu yazmış. Bende yeni fark ettim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et