M m33 Hectopat Katılım 5 Ocak 2015 Mesajlar 433 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2015 #1 ?
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2015 #2 Niye sordun?
M m33 Hectopat Katılım 5 Ocak 2015 Mesajlar 433 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2015 #3 Silinen üye dedi: Niye sordun? Genişletmek için tıkla... Meraktan. Bende giriceğimde biraz korkuyorum kalırsam diye.
Silinen üye dedi: Niye sordun? Genişletmek için tıkla... Meraktan. Bende giriceğimde biraz korkuyorum kalırsam diye.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2015 #4 Sürücü eğitmenini bağla, onda da paralel fren ve debriyaj pedalı var yardım etsin sana.
M m33 Hectopat Katılım 5 Ocak 2015 Mesajlar 433 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2015 #5 Silinen üye dedi: Sürücü eğitmenini bağla, onda da paralel fren ve debriyaj pedalı var yardım etsin sana. Genişletmek için tıkla... Yok ben yazılıya gireceğim daha. Direksiyona ön tarafa seni eğiten hocayı yardım eder diye artık oturtmuyorlar her halde. Zaten direksiyonum iyi direksiyon sınavını kesin geçerimde yazılıdan korkuyorum neden se...
Silinen üye dedi: Sürücü eğitmenini bağla, onda da paralel fren ve debriyaj pedalı var yardım etsin sana. Genişletmek için tıkla... Yok ben yazılıya gireceğim daha. Direksiyona ön tarafa seni eğiten hocayı yardım eder diye artık oturtmuyorlar her halde. Zaten direksiyonum iyi direksiyon sınavını kesin geçerimde yazılıdan korkuyorum neden se...