canunalan Femtopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #1 Çoğumuz biliyoruz ki her hafta sonu Steam de oyunlara indirimler geliyor. Acaba bu hafta sonu, ETS 2'ye indirim gelecek mi?
Çoğumuz biliyoruz ki her hafta sonu Steam de oyunlara indirimler geliyor. Acaba bu hafta sonu, ETS 2'ye indirim gelecek mi?
mertvuuk Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 641 30 Nisan 2021 #2 Hocam biz bilemeyiz ama büyük ihtimal girecektir.
Gripen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Yoklukta. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :D:D:D 30 Nisan 2021 #3 Gelebilirde gelmeyebilirde ama mayıs ayı içerisinde bir indirim geleceği kesin.
Darth Urfha Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 1.610 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Yıldız Teknik Üniversitesi Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G733PZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2021 #4 Daha yeni girdi, muhtemelen girmez.
N Nesquik Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 1.067 30 Nisan 2021 #5 canunalan dedi: Çoğumuz biliyoruz ki her hafta sonu Steam de oyunlara indirimler geliyor. Acaba bu hafta sonu, ETS 2'ye indirim gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Hocam selam, çıkar yapmak gibi olmasın ama oyun oynamayı bıraktım. İçinde ETS2 mevcut ve daha çok oyun bulunan hesap var (10TL Steam Kodu) hediye veriyorum ilgilenirsen konuşabiliriz.
canunalan dedi: Çoğumuz biliyoruz ki her hafta sonu Steam de oyunlara indirimler geliyor. Acaba bu hafta sonu, ETS 2'ye indirim gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Hocam selam, çıkar yapmak gibi olmasın ama oyun oynamayı bıraktım. İçinde ETS2 mevcut ve daha çok oyun bulunan hesap var (10TL Steam Kodu) hediye veriyorum ilgilenirsen konuşabiliriz.
canunalan Femtopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #6 ilginiz için teşekkürler