ahmettahayucell Hectopat Katılım 5 Nisan 2018 Mesajlar 42 6 Eylül 2018 #1 Merhabalar dostlar, Cumartesi günü Kırklareli/İğneada'ya geçeceğim. Böyle bir havada denize girilir mi? İğneada'da önerebileceğiniz faaliyetler nelerdir? Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Merhabalar dostlar, Cumartesi günü Kırklareli/İğneada'ya geçeceğim. Böyle bir havada denize girilir mi? İğneada'da önerebileceğiniz faaliyetler nelerdir? Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.731 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2018 #2 Soğuk olabilir ama girince alışırsın ama deniz kirlendi be aga. Ya bence girilmez artık Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2018
nxkddnsbskxndbdjdndbshd Kilopat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 990 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kâinat 6 Eylül 2018 #3 Girilir.
Wicker10 Kilopat Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 617 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2018 #4 Girilir giriyorum her gün. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2018
realtrooper Hectopat Katılım 22 Haziran 2017 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2018 #5 Aslında bilinenin aksine kışın çoğu zaman deniz sıcaklığı daha yüksektir diye biliyorum ayrıca kendimde daha önceden eylül'de girdiğimi hatırlıyorum.
Aslında bilinenin aksine kışın çoğu zaman deniz sıcaklığı daha yüksektir diye biliyorum ayrıca kendimde daha önceden eylül'de girdiğimi hatırlıyorum.
Ozan Demir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 1.131 Yer Safranbolu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu Personeli 6 Eylül 2018 #6 Denizler geç ısınır geç soğur girebilirsiniz.
Appmeurtre Kilopat Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technical Artist 6 Eylül 2018 #7 Ben Manavgat'ta yaşıyorum burada insanlar ekimin ortasına kadar denize giriyorlar.
ahmettahayucell Hectopat Katılım 5 Nisan 2018 Mesajlar 42 6 Eylül 2018 #8 Appmeurtre dedi: Ben Manavgat'ta yaşıyorum burada insanlar ekimin ortasına kadar denize giriyorlar. Genişletmek için tıkla... Orası Akdeniz burası Karadeniz CeoPotato dedi: Soğuk olabilir ama girince alışırsın ama deniz kirlendi be aga. Ya bence girilmez artık Genişletmek için tıkla... İstanbul dışına çıkmıyorsunuz galiba Trakya'ya beklerim
Appmeurtre dedi: Ben Manavgat'ta yaşıyorum burada insanlar ekimin ortasına kadar denize giriyorlar. Genişletmek için tıkla... Orası Akdeniz burası Karadeniz CeoPotato dedi: Soğuk olabilir ama girince alışırsın ama deniz kirlendi be aga. Ya bence girilmez artık Genişletmek için tıkla... İstanbul dışına çıkmıyorsunuz galiba Trakya'ya beklerim
S smncgzr Megapat Katılım 12 Aralık 2013 Mesajlar 113 6 Eylül 2018 #9 Hava yağmurlu gözüküyor. Yağmur yoksa girilir.
Mehmet Ali Kaba Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2016 Mesajlar 1.292 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2018 #10 Neden girilmesin? Girmek isteyen giren. Mesela ben 2 arkadaşımla nisanın başında Tekirdağ'da denize girmiştik. Tabii dere kadar soğuk hatta daha bile soğuk olduğu aşikardı. Ama çok da zevkliydi tabii.
Neden girilmesin? Girmek isteyen giren. Mesela ben 2 arkadaşımla nisanın başında Tekirdağ'da denize girmiştik. Tabii dere kadar soğuk hatta daha bile soğuk olduğu aşikardı. Ama çok da zevkliydi tabii.