Bu hayatta kime güvenilmeli?

Hocam ben biraz kendimi ortaya atmıyorum. O dediğiniz ortamlara girmeyi sevmiyorum. Girersem de sadece dinliyorum o kadar samimi olmuyorum yoksa çoğu kişi bana sohbetin sarıyor ortama ayak uyduruyprsun diyorlar. Ama ben pek samimi olmuyorum.

Üniversite niye okuyamıyosun
Mesleğim var elimde zaten o yüzden hocam. Usta olmak istiyoeum o meslekte.

İnsan yapısı gereği bencil bir varlıktır kendisi hariç gerisini umursamaz bu senin seçimin biz bir şey diyemeyiz.
Hocam öneri istiyorun siz benim yerinde olsaydınız ne yaparsınız gibisinden. Admin konuyu biraz değiştirmiş düzenlerken.

Hocam nacizane tavsiyem güzel bi ilde devletin kyk sında durumun elverişliyse bi insanların arasına karış bişey kaybetmezsin ama çok insan kazanabilirsin. Ben açıkçası bölüm farketmez üniversite ortamının her insan tarafından yaşanması gerekildiğini düşünüyorum

Kanka kendimi çok yalnız hissettiğim zamanlar oldu belki yaptığım karaktersizcedir ama her insanla konuşuyorum (bana çok büyük yanlış yapan insanlarla bile) hayatımda hiç lan şu da bana yazmazsa kötü olur küsse kötü olur dediğim birisi yok evet çok yakın arkadaşım var ama 2 yıl konuşmayız buluşuruz yine aynen devam. Üni ortamına karış herkesle konuş kulüplere katıl oda arkadaşların olsun güzel şeyler çok fazla tanıdığın olması bence.

Devletin kursuna gitmeyi düşünüyorum. Bir de bu konuşma külüpleri oluyor ya hocam onlara gitmeyi düşünüyorum. Ben birde biraz boks felan o yerlere gitmeyi düşünüyorum. Benim arkadaş olma yapım biraz farklı herhalde küçüklükten beri bir arkadaş edindm onu kendimden bir parça olarak görür kardeşim gibi severim.

Ben de üniversiteye okuyamayacağım malesef belki ilerde 2 yıllık giderim şu an 3 4 sene sabredip yurtdışı deneyeceğim kendimi alanımda geliştirip.
Üniversite örneğini sadece kaliteli ortam adına vermiştim.

Yoksa siz kitap okuyarak, genel kültürünüzü geliştirerek kendiniz kaliteli olursanız etrafınızdaki insanlar da girdiğiniz ortamlar da kaliteli insanlarla dolmaya başlıyor. Bir işte kendinizi geliştirip başarılı olduğunuz zaman etrafınızda da başarılı insanlar olmaya başlıyor. Bu tarz insanlar kendi içlerinde varlık ve yokluk terazisini iyi kullanabilen, bilen insanlardır genelde. Bu yüzden de empati yapabilen insanlar oluyorlar. Böyle insanlara güvenilebilir.

İnşallah hepimiz onlar gibi insanlarla karşılaşırız.

Herkese mesafeli yaklaşılmalıdır.

14 15 gün sonra güncelleme:
Arkadaşlar sanırım hayatımın amacını keşfettim. Bundan sonra yeni insanlarla iletişim kurduğumda mesafeli yaklaşıcağım. Herkese hemen güvenmiyeceğim. Hayatımda yeni bir sayfa açacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…