Bu hayatta sizi ne mutlu eder?

Sevdiğim kızı bir gün kendisinden daha iyi biriyle denk getirmek.

Yemeksepeti'nden kuponla 10-20 liraya tam köfte ekmek ve kebap almak, hayvanları sevmek, istediğim bir şeyi elde etmek ve de neyse bu bende kalsın.

Özür dilerim, en iyisi ben tekrardan forumu bırakayım. Tekrardan özür dilerim, benim aptallığım.

Bu arada üstüne gittiysem kusura bakma hayat o kadar da kötü bir yer değil demek istiyordum.

Bu arada üstüne gittiysem kusura bakma hayat o kadar da kötü bir yer değil demek istiyordum.

Hocam ne geleceğim iyi olacak ne geçmişimdeki izler peşimi bırakacak. Dertler tartılmaz tabii ki. Acı aynı ama herkeste tema farklı. Kusurluk bir durum yok benim hatam.

Yalnız olmamak, ilk kez sevgili yapmak, arkadaş bulmak, insanlara uyum sağlayabilmek.

Bu arada @444065, bir daha internet ortamında bana ulaşamazsın. Bir gün aklına falan düşerse diye söylemek istedim. Artık yokum ben.

Kanka bir derdin varsa paylaş istersen tabii sorun yok dinleriz.

Derdim falan yok kanka. Arkadaş ile konuşuyorduk ta öyle. İnternet ortamında artık olmayacağımı belirttim. Kendisi takmayacak zaten problem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…