Bu hayatta yaşamak için bunları mı yapmak lazım?

8bitlikadadam

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı, Grafik ve Web Tasarımcı, UI Artist, Tır şoförü 😀
Haberlere ve çevreme biraz baktım. Gördüm ki herkes çok başarılı, bir sürü iş yapıyorlar, herkes milyonlarca lirayla oynuyor, evlenip çoluk çocuğa karışmışlar, falan filan. Şimdi ben psikolojik olarak bu tiplere maruz kaldığım için rahatsız hissediyorum. Sonuçta bu kapitalist hayatta yaşamak için bunları mı yapmak lazım? Olay nedir hocam biri beni aydınlatsın sayın aydınlar.

Bir ton fikir var dostum. Dogrusu kendince degisir. Su an herkes kendisinin bildigi dogrulari sayacak. Muhtemelen tartismada cikar. Herkes gergin ulke yuzunden.
Mantıklı. Toplumca fena battık çıkamıyoruz.

Vallahi ne yazık ki bende öyle hissediyorum. Millet pahalı pahalı donanımlar topluyor.Ben çalışıp haftada 50TL kazanıyom,sınıf arkadaşımın babası 70 TL haftalık veriyor. kare 4:3 monitör kullanıyorum millet 24 inç Curved monitör konusu açıyor. Allah hepimize güzel şeyler nasip etsin.

Vallahi ne yazık ki bende öyle hissediyorum. Millet pahalı pahalı donanımlar topluyor.Ben çalışıp haftada 50TL kazanıyom,sınıf arkadaşımın babası 70 TL haftalık veriyor. kare 4:3 monitör kullanıyorum millet 24 inç Curved monitör konusu açıyor. Allah hepimize güzel şeyler nasip etsin.
Umarım güzel dileğin gerçekleşir.

Ben de şaşırıyorum bu hayata.
Yaşıtım olupta evlenen mi dersin, rampadan araba uçuran mı dersin, kamyon altına girip can veren mi dersin, yetişemiyorum artık ne olduğuna.

Parayı bulunca rahatlarım, ne diyeyim başka?
Gece gece içimi kararttın. Ama acı gerçekler diyebilirim.

Gece gece içimi kararttın. Ama acı gerçekler diyebilirim.
TR'de yaşadığımız müddetçe bize huzur yok.
İki taraf arasındaki makas açıldı ya zenginsindir ya da fakirsindir.
Millet partilesin biz de sürünelim elin işinde.
İşin garip tarafı bu partiler düz/normal partiler de değil. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı