Bu hayatta yaşamak için bunları mı yapmak lazım?

Vallahi ne yazık ki bende öyle hissediyorum. Millet pahalı pahalı donanımlar topluyor. Ben çalışıp haftada 50TL kazanıyom, sınıf arkadaşımın babası 70 TL haftalık veriyor. Kare 4:3 monitör kullanıyorum millet 24 inç Curved monitör konusu açıyor. Allah hepimize güzel şeyler nasip etsin.

Haftalık 50TL hangi iş dostum aşırı az geldi küçümsemek için söylemiyorum yanlış anlama.

@8bitlikadadam
İmzadan gördüğüm kadarıyla iş bulmak istiyorsanız sağda solda malum partinin düşmanlığını yapmayın hocam. Bir bakmışsınız devlet memuru olamıyorsunuz. Listeye alım çok.
Eyvallah. Ben iş aramayı aylar önce bıraktım. Geçen bir plastik fabrikasına gittim deneme süreci için. Adam durduk yerde anama bacıma küfredecekti, ben de ağzını kıracaktım oracıkta. Çok doluyum çok. Hele memuriyette başında dikilen koordinatörler yok mu! Onların öbür dünyada yatacak yeri yok. Düşündükçe bir kaşık suda boğasım geliyor. Kendilerini yüce bir varlık gibi görüyorlar ya acayip iğreti oluyorum.

Haftalık 50TL hangi iş dostum aşırı az geldi küçümsemek için söylemiyorum yanlış anlabir kahvaltı salonunda. Sabah 9 da şemsiyeleri açıyorum, masa örtülerinin üzerindeki taşları kaldırıp yere koyuyorum içerdeki sandalyeyeleri dışarı çıkarıyorum, gerekirse malzeme alıyorum

Bir kahvaltı salonunda. Sabah 8 de masaların üzerindeki(4 tane masa var) 6'şar kaldırım taşlarını kaldırıp hepsinin örtüsünü içeri taşıyorum. İçerdeki sandalyeleri dışarı çıkarıyorum. Etraftaki tozları süpürüp viledalıyorum.
Bir kahvaltı salonunda. Sabah 8 de masaların üzerindeki(4 tane masa var) 6'şar kaldırım taşlarını kaldırıp hepsinin örtüsünü içeri taşıyorum. İçerdeki sandalyeleri dışarı çıkarıyorum. Etraftaki tozları süpürüp viledalıyorum.

Günlüğü 25 TL cumartesi pazar çalışıyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı