Steam "Bu hesaba bir başkası tarafından erişilmiş olabilir" uyarısı

Aynı sorun bende de var 16sında kısıtlandı hesabım ben de gerekli bilgileri verdim beklemedeyim umarım açılır.

Bizi bulur zaten böyle olaylar. 2017den beri tek bir sıkıntı yaşamadım 3 gündür başıma gelene bak şaka gibi
5 dakika önce bana dönüş yaptılar gecikme sebebinin çok fazla vaka olmasından dolayı olduğunu söylediler. umarım en kısa zamanda senin hesap da açılır.

Vallahi dostlar umarım sorununuz çözülür benim şansıma mı nedir benim sorunum 2 saat içinde çözüldü istenilen herşeyi doldurdum ve SS de olduğu gibi 16 martta Rusya Moskova'dan giriş yapıldığı gözüküyor ancak ben baya bi ayrıntılı yazdım 16 martta steam açmadığımı ve başka biri giriş yapmış olsa bile telefon steam guarda herhangi bir bildirim gelmediğini, ve biri girmiş olsa bile eski şifremle hala sorunsuz girebildiğimi + steam guard ile eşleştirme yapabildiğimi bu sorunun neden olduğu hakkında hiç bir fikrim yok yardım etmenizi bekliyorum dedim ve 2 saat sonra bir şifre yolladı bana attığı şifreyi değiştirdim şuan sorunsuz Allah'a şükür.

Daha 10 dakika önce bana da dönüş yaptılar yeni bir şifre yollayıp değiştirmemi istediler şuan 5 gün takas banı dışında bir problem söz konusu değil.

Daha 10 dakika önce bana da dönüş yaptılar yeni bir şifre yollayıp değiştirmemi istediler şuan 5 gün takas banı dışında bir problem söz konusu değil.
Sevindim hocam aynı şekil benim de öyle şuan. Durup dururken can sıkmaktan başka bir durum değil, inşallah bir daha yaşamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…