Furkan Bahadır Zeptopat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #1 Saat 03:15 sularında Steam hesabıma para yükledim. Kendi kartımda sorun olmadı ama kardeşimin kartından para yükledikten sonra "Bu hesap dolandırıcılık için kullanılmıştır" uyarısı aldım. Gerekli itirazları yaptım. Başka yapmam gereken var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2023
Saat 03:15 sularında Steam hesabıma para yükledim. Kendi kartımda sorun olmadı ama kardeşimin kartından para yükledikten sonra "Bu hesap dolandırıcılık için kullanılmıştır" uyarısı aldım. Gerekli itirazları yaptım. Başka yapmam gereken var mı?
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.140 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer Bursa/Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #2 Eğer desteğe başvurduysan bundan ileri yapabileceğin bir şey yok.
Furkan Bahadır Zeptopat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #3 Lancia Delta S4 dedi: Eğer desteğe başvurduysan bundan ileri yapabileceğin bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Desteğe başvurdum cuma günü. Peki ne zaman geri dönüş alırım.
Lancia Delta S4 dedi: Eğer desteğe başvurduysan bundan ileri yapabileceğin bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Desteğe başvurdum cuma günü. Peki ne zaman geri dönüş alırım.
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.140 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer Bursa/Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #4 Furkan Bahadır dedi: Desteğe başvurdum cuma günü. Peki ne zaman geri dönüş alırım. Genişletmek için tıkla... Ben nasıl bileyim. 2 gün sürmez ama.
Furkan Bahadır dedi: Desteğe başvurdum cuma günü. Peki ne zaman geri dönüş alırım. Genişletmek için tıkla... Ben nasıl bileyim. 2 gün sürmez ama.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #5 Bazen hatalı verilebilyorlar aynısnı benim de başıma geldi 2038 de banım açılacak.
Furkan Bahadır Zeptopat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #6 Lancia Delta S4 dedi: Ben nasıl bileyim. 2 gün sürmez ama. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Format at knk dedi: Bazen hatalı verilebilyorlar aynısnı benim de başıma geldi 2038 de banım açılacak. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun usta
Lancia Delta S4 dedi: Ben nasıl bileyim. 2 gün sürmez ama. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Format at knk dedi: Bazen hatalı verilebilyorlar aynısnı benim de başıma geldi 2038 de banım açılacak. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun usta