"Bu IMEI numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir" hatası nasıl çözülür?

Makaleler
2
Telefon orijinal 2017 model kendi telefonum. Daha önce Vatan Bilgisayar'dan alındı. Bugün akşam itibarıyla yasaluyarı'dan mesaj geldi ve e-Devlet'ten kontrol ettiğimde "bu IMEI numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir" mesajını gördüm. Şimdi ben ne yapmalıyım? Faturası haliyle kayboldu 7 yıllık cihaz. Nasıl bu durumu çözebilirim? Herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon orijinal 2017 model kendi telefonum. Daha önce Vatan Bilgisayar'dan alındı. Bugün akşam itibarıyla yasaluyarı'dan mesaj geldi ve e-Devlet'ten kontrol ettiğimde "bu IMEI numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir" mesajını gördüm. Şimdi ben ne yapmalıyım? Faturası haliyle kayboldu 7 yıllık cihaz. Nasıl bu durumu çözebilirim? herkese teşekkürler.
Hocam arkadaşımın telefonunu faturasını kaybettiği için telefoncuya götürdüğümüzde bir şey yapamayız demişti.

Benzer bir durum yaşadım ama çözmek için uğraşmamıştım cihazım eskiydi. Nasıl çözülür araştıramsı yaptığımda fatura ile birlikte telefonu aldığınız yere gidiyorsunuz. Onlar çözüyor. Bunu onların çözmesi gerekiyor.
Veya telefonunuz hangi marka ise onunla iletişime geçin.

Hocam arkadaşımın telefonunu faturasını kaybettiği için telefoncuya götürdüğümüzde bir şey yapamayız demişti.
Ben bu telefonu 7 senedir kullanıyorum numaramda sabit. Faturası tabii ki de yok dün alınmış bir mal değil sonuçta. İlk olarak nereye nasıl başvuru yapacağım kime gideceğim onu bilmiyorum.

Ben bu telefonu 7 senedir kullanıyorum numaramda sabit. Faturası tabii ki de yok dün alınmış bir mal değil sonuçta. İlk olarak nereye nasıl başvuru yapacağım kime gideceğim onu bilmiyorum.
Dediğim gibi tam hatırlamıyorum ya ürünü aldığınız yer ya da telefon markası ilgileniyordu bu konuda. İlgilenmezler ise Tüketici Hakem Heyeti'ne gidiyorsun onlar çözüyor. Okuduğum yazılarda faturası ile gittiklerinde sorunu çözdükleri yönündeydi. Firma emniyet ile iletişime geçiyor diye biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı