GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 11 Ocak 2021 #41 0. Template kullanıp üzerine yazı yazmışsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
0. Template kullanıp üzerine yazı yazmışsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Vâreste Feylesof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 1.827 Makaleler 8 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #42 GreatestOfAlltimes dedi: 0. Template kullanıp üzerine yazı yazmışsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamam zaten ücretli. Amacım yazı tipi ve ses.
GreatestOfAlltimes dedi: 0. Template kullanıp üzerine yazı yazmışsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamam zaten ücretli. Amacım yazı tipi ve ses.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 11 Ocak 2021 #43 Herixa dedi: Kızgın niye bıraktınız? Genişletmek için tıkla... Hocam bence bu uzunluk iyi. Daha uzun olsaydı insanları introda 10 saniye bekletmek ön yargıya sebep olabilir. Vâreste Feylesof dedi: Tamam zaten ücretli. Amacım yazı tipi ve ses. Genişletmek için tıkla... Hocam ister 1000₺ olsun ama özgün içerik her zaman daha iyidir.
Herixa dedi: Kızgın niye bıraktınız? Genişletmek için tıkla... Hocam bence bu uzunluk iyi. Daha uzun olsaydı insanları introda 10 saniye bekletmek ön yargıya sebep olabilir. Vâreste Feylesof dedi: Tamam zaten ücretli. Amacım yazı tipi ve ses. Genişletmek için tıkla... Hocam ister 1000₺ olsun ama özgün içerik her zaman daha iyidir.
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 11 Ocak 2021 #44 Vâreste Feylesof dedi: Tamam zaten ücretli. Amacım yazı tipi ve ses. Genişletmek için tıkla... Arkada ismi söylemesi gereksiz, biraz daha Siam Alam gibi özgün bir tasarım kullanın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Vâreste Feylesof dedi: Tamam zaten ücretli. Amacım yazı tipi ve ses. Genişletmek için tıkla... Arkada ismi söylemesi gereksiz, biraz daha Siam Alam gibi özgün bir tasarım kullanın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Vâreste Feylesof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 1.827 Makaleler 8 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #45 GreatestOfAlltimes dedi: Arkada ismi söylemesi gereksiz, biraz daha Siam Alam gibi özgün bir tasarım kullanın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Daha çok sakin ve slow bir şey arıyorum. Markalaşmış NVIDIA introsu gibi. Arkadaki sesi bunu örnek alarak yaptım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
GreatestOfAlltimes dedi: Arkada ismi söylemesi gereksiz, biraz daha Siam Alam gibi özgün bir tasarım kullanın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Daha çok sakin ve slow bir şey arıyorum. Markalaşmış NVIDIA introsu gibi. Arkadaki sesi bunu örnek alarak yaptım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
1 1.9 TDI Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.610 Çözümler 2 11 Ocak 2021 #46 Samotne Ciasteczka dedi: 1, o da emeğe saygı için. Genişletmek için tıkla... Biraz toxic olduğunuzu düşünmeye başladım.
Samotne Ciasteczka dedi: 1, o da emeğe saygı için. Genişletmek için tıkla... Biraz toxic olduğunuzu düşünmeye başladım.
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 11 Ocak 2021 #47 246941 dedi: Bu introyu gördüğüm an videoyu kapatırdım, öyle diyeyim. Genişletmek için tıkla... Değil mi, WTTG2 mi oynuyoruz video mu izliyoruz?
246941 dedi: Bu introyu gördüğüm an videoyu kapatırdım, öyle diyeyim. Genişletmek için tıkla... Değil mi, WTTG2 mi oynuyoruz video mu izliyoruz?
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 11 Ocak 2021 #48 Vâreste Feylesof dedi: Daha çok sakin ve Slow bir şey arıyorum. Markalaşmış NVIDIA introsu gibi. Arkadaki ses buna özenti zaten. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam benim görüşüm ne çok hareketli olmaması ne de çok yavaş olmaması yönünde. Ses tonunu bile çalmışsınız hocam
Vâreste Feylesof dedi: Daha çok sakin ve Slow bir şey arıyorum. Markalaşmış NVIDIA introsu gibi. Arkadaki ses buna özenti zaten. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam benim görüşüm ne çok hareketli olmaması ne de çok yavaş olmaması yönünde. Ses tonunu bile çalmışsınız hocam
KS KS Vâreste Feylesof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 1.827 Makaleler 8 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #49 Alanım siber güvenlik olduğu için böyle bir şey düşündüm. Bu intronun devamamında eğlenceli içerik olmayacak.
Alanım siber güvenlik olduğu için böyle bir şey düşündüm. Bu intronun devamamında eğlenceli içerik olmayacak.
kayragcn Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 154 Çözümler 9 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600X & NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ocak 2021 #50 Vokalsiz hali daha güzel gibi, yine de özgün olmalıydı üstte denildiği gibi. 3.