2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 11 Ocak 2021 #51 Ben siber güvenlik kanalının introsu böyle olsa kanalı ciddiye almazdım şahsen. Size tam böyle bir şey lazım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ben siber güvenlik kanalının introsu böyle olsa kanalı ciddiye almazdım şahsen. Size tam böyle bir şey lazım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Vâreste Feylesof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 1.827 Makaleler 8 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #52 Herkese fikirlerini sundukları için teşekkür ediyorum. İntro tamamiyle beğenilmedi gibi. (yani çoğunluk bunu söylüyor). Farklı bir şeyler yapmaya çalışacağım. (Özgün olmak kaydıyla...). Konu kilitlenebilir.
Herkese fikirlerini sundukları için teşekkür ediyorum. İntro tamamiyle beğenilmedi gibi. (yani çoğunluk bunu söylüyor). Farklı bir şeyler yapmaya çalışacağım. (Özgün olmak kaydıyla...). Konu kilitlenebilir.
B Birisi42 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.030 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 11 Ocak 2021 #53 acv dedi: Bence yine iyi yapmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İnadına Avast.
acv dedi: Bence yine iyi yapmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İnadına Avast.
Shum Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 796 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Yas Marina Circuit Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #54 @Cyberdarksy hocam ne yaptınız? Robot sesi eklediniz mi?
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 14 Ocak 2021 #55 Ben çok sevdim. İntro diyince Defkhan sandım başta.
KS KS Vâreste Feylesof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 1.827 Makaleler 8 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #56 Shum dedi: @Cyberdarksy hocam ne yaptınız? Robot sesi eklediniz mi? Genişletmek için tıkla... Bıraktım hocam. Özgün içerik üretmek gerçekten çok zor. Aklıma bir fikir gelse zaten onun önceden bir benzerini yapan çıkıyor.
Shum dedi: @Cyberdarksy hocam ne yaptınız? Robot sesi eklediniz mi? Genişletmek için tıkla... Bıraktım hocam. Özgün içerik üretmek gerçekten çok zor. Aklıma bir fikir gelse zaten onun önceden bir benzerini yapan çıkıyor.