Bu işlemci soğutucu nasıl çıkarılır?

Gümüş renkte bir yer göremedim, işaretleyebilir misiniz? İşlemci kancasından bahsetmiyordur diye düşünüyorum.

En kötü ihtimalle anakartı elime alacağım ama bakalım, merak ettim .

Sogutucyu yandan çekebilir misin?

O Intel aparat arkadan başka çıkmıyor işlemci soğutucu çıkartsan da islemciyi acan mandali aparat engelliyor üstünde diye.

Tüm vida kısımlarını ittirdim, fakat çıkmıyor. Mandal tutuyor, onunla alakalı da bayağı uğraştım fakat çıkmıyor. Bunları çıkartmak için bastırmam mı lazım yoksa çekmem mi?

Tüm vida kısımlarını ittirdim, fakat çıkmıyor. Mandal tutuyor, onunla alakalı da bayağı uğraştım fakat çıkmıyor. Bunları çıkartmak için bastırmam mı lazım yoksa çekmem mi?

Dostum vida kısmını iyice ittir tamam mi hepsini sonra işlemci fanini sag sol yaparak çıkart sert şekilde.

Dostum vida kısmını iyice ittir tamam mi hepsini sonra işlemci fanini sag sol yaparak çıkart sert şekilde.

Çıkmama sebebi belli, fakat bu mandal çıkmıyor. Braketlere sabitlenmiş, arkadaki sabitleyen plastik parça da zorlamama rağmen çıkmıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20250608_130929.jpg
    222,1 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…