Bu kablolar fiber mi?

Darısı başıma hala 8 Mbps internet kullanıyorum.
Hocam bence çok daha yüksek hız alabilirsiniz. Turknetten ne kadar hız alırım sorgulaması yapın. Ben TT kulanıyordum 12 hız veriyorlardı Türknete geçtim 50 hız alıyorum şuan.

Bizim mahallede altyapı çalışması yapıldı asfalt altına fiber kablo çektiler ama henüz evlere dağıtım yapılmadı
Bizim mahalleye de 3-4 ay önce çekmişlerdi daha yeni yeni dağıtıyorlar darısı hepimizin başına.

Hocam bence çok daha yüksek hız alabilirsiniz. TurkNet'ten ne kadar hız alırım sorgulaması yapın. Ben TT kulanıyordum 12 hız veriyorlardı TurkNet'e geçtim 50 hız alıyorum şu an.

Sadece Vodafone altyapısı var vodefanude pek sevmediğimiz için geçmiyoruz.

Bu kablolar fiber kablo ve biraz şanslısın. Kablonet GPON geliyorsa inceleme beklerim senden. GPON için 200-300-500-1000 gibi paketleri var ama taahhütsüz fiyatları çok yüksek. Taahhütlü büyük ihtimalle uygun fiyata 200-300 alabilirsin.

Genelde kutu konulduktan 2-4 hafta arası altyapı işlemleri bitiyor. Türk Telekom bana mayıs başında kutu koydu haziran ortasında bitti ama tabii benim oturduğum yer bina değil. Büyük ihtimalle 2-3 hafta sürer.

Örneğin bu altyapı ile TürkNet kullanabilir miyim? 1000mbps 'e kadar uygun fiyata veriyorlar.

Örneğin bu altyapı ile TurkNet kullanabilir miyim? 1000MBPS'e kadar uygun fiyata veriyorlar.
Kablonet getirdi dediğin için kullanamazsın. TurkNet'in kendi altyapısı olması gerekiyor o fiyata o hızı verebilmesi için. Kablonet GPON kullanan var mı bilmiyorum başka firmada.

Ama Kablonet fena değil yani GPON'da verilen modemi bilmiyorum fakat müşteri hizmetlerinin iyi olduğunu söylüyorlar. Altyapı aktif olduğunda başvurduğu fakat fiyatlarını söylerler büyük ihtimalle. Bütçene göre en yüksek hız hangisi ise onu alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…