Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.334 Makaleler 149 Çözümler 44 16 Temmuz 2021 #31 TeknoFix29 dedi: TürkNet'te dış hat kablosu siyah eve gelen fiber kablo beyaz renk hocam. En azından ben de öyle. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, bazen altyapıyı fiber dahil Türk Telekom'a yaptırıyorlar. Ama kendi altyapıları çok iyi bana gelse kullanırım.
TeknoFix29 dedi: TürkNet'te dış hat kablosu siyah eve gelen fiber kablo beyaz renk hocam. En azından ben de öyle. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, bazen altyapıyı fiber dahil Türk Telekom'a yaptırıyorlar. Ama kendi altyapıları çok iyi bana gelse kullanırım.
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 16 Temmuz 2021 #32 Şükrü Ali Ögel dedi: Bilmiyorum, bazen altyapıyı fiber dahil Türk Telekom'a yaptırıyorlar. Ama kendi altyapıları çok iyi bana gelse kullanırım. Genişletmek için tıkla... Ben de kendi altyapılarından hizmet alıyorum bahsettiğim kablolar kendi altyapılarının.
Şükrü Ali Ögel dedi: Bilmiyorum, bazen altyapıyı fiber dahil Türk Telekom'a yaptırıyorlar. Ama kendi altyapıları çok iyi bana gelse kullanırım. Genişletmek için tıkla... Ben de kendi altyapılarından hizmet alıyorum bahsettiğim kablolar kendi altyapılarının.
4 471153 Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 1.368 Çözümler 10 16 Temmuz 2021 #33 sametozbass dedi: Vodafone fiber varsa Superonline kullanabilirsiniz anlaşması var Vodafone Superonline fiberden hizmet veriyor. Genişletmek için tıkla... Vodafone fiber yeni altyapı çekti Turknette kulanılabilir mi bu altyapı ?
sametozbass dedi: Vodafone fiber varsa Superonline kullanabilirsiniz anlaşması var Vodafone Superonline fiberden hizmet veriyor. Genişletmek için tıkla... Vodafone fiber yeni altyapı çekti Turknette kulanılabilir mi bu altyapı ?
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 16 Temmuz 2021 #34 471153 dedi: Vodafone fiber yeni altyapı çekti Turknette kulanılabilir mi bu altyapı ? Genişletmek için tıkla... Hayır, kullanılamaz.
471153 dedi: Vodafone fiber yeni altyapı çekti Turknette kulanılabilir mi bu altyapı ? Genişletmek için tıkla... Hayır, kullanılamaz.