Merhaba ben B550 Gaming Edge Wi-Fi anakart ve zokko amiral DK431 kasa aldım anakartın montajını yaptım ama 3 kablo var bunları ne yapacağım bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Merhaba ben B550 Gaming Edge Wi-Fi anakart ve zokko amiral DK431 kasa aldım anakartın montajını yaptım ama 3 kablo var bunları ne yapacağım bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
ÜZERİNDE SW yazan kablodan bahsediyorum.
Anakart üzerindeki yerini soruyorsan zaten anakartta yazılı ama genelde yan yana 8 pinli bir giriş olur. Orada SW yazan yere takman lazım.
Üzerinde SW yazan kablodan bahsediyorum.
Anakart üzerindeki yerini soruyorsan zaten anakartta yazılı ama genelde yan yana 8 pinli bir giriş olur. Orada SW yazan yere takman lazım.
O reset SW onı o siyah bağlantı yerine takınca kasanın üstünde reset tuşu var oradan renk değişiliyor çıkarınca reset tuşu olarak kullanılıyor kasa geldiğinde reset SW o siyah aparata takılı geldi ben sadece o ARGB ile onun yanındaki siyah 2 pinli kabloyu ne yapacağım bilmiyorum.