Bu kablolar nereye takılmalı?

eyüphan7575

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben B550 Gaming Edge Wi-Fi anakart ve zokko amiral DK431 kasa aldım anakartın montajını yaptım ama 3 kablo var bunları ne yapacağım bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Merhaba ben B550 Gaming Edge Wi-Fi anakart ve zokko amiral DK431 kasa aldım anakartın montajını yaptım ama 3 kablo var bunları ne yapacağım bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• IMG_0435.jpeg
    135,4 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_0436.jpeg
    91 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_0437.jpeg
    241,7 KB · Görüntüleme: 47

İlk kablo ARGB kablosu 2.ciyi anlayamadım son olanda galiba kasanın onundeki USB portları için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nerdeen geliyor kablo.
Öndeki fan

Üzerinde SW yazan kablodan bahsediyorum.
Anakart üzerindeki yerini soruyorsan zaten anakartta yazılı ama genelde yan yana 8 pinli bir giriş olur. Orada SW yazan yere takman lazım.

O reset SW onı o siyah bağlantı yerine takınca kasanın üstünde reset tuşu var oradan renk değişiliyor çıkarınca reset tuşu olarak kullanılıyor kasa geldiğinde reset SW o siyah aparata takılı geldi ben sadece o ARGB ile onun yanındaki siyah 2 pinli kabloyu ne yapacağım bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…