Merhabalar, bu fotoğraftaki kablonun adını bilen var mı? Şimdi elektronikçiye gitsem bana en dandik malı kazık fiyattan satacak, ben F/P ürünü arıyorum ve internetten almak istiyorum. Hem kalite hemde fiyattan dolayı.
Bu kablonun çıkışına AUX kablomu bağlayıp AUX kablosunu da bilgisayarıma takıyorum. Daha mantıklı çözümler var ise tavsiyelerinize açığım. Tavsiye edeceğiniz ürünün linkini de beraberinde paylaşırsanız sevinirim, teşekkürler.
2 rca değil 6 rca olarak arayacaksınız. 6 rca to 3.5mm jak olarak. Ben aşağıya iki link bırakıyorum. Ancak kaliteleri ile ilgili bir fikrim yok. Sadece arama ve bulma konusunda fikir vermesi açısından linkleri bırakıyorum.
İsterseniz herhangi bir bilgisayarcıya gidip aynısından istiyorum deyin. Ve büyük ihtimalle paketin üstünde ismi yazar. Sonra ise teşekkürler deyip gidebilirsiniz.
2 rca değil 6 rca olarak arayacaksınız. 6 rca to 3.5mm jak olarak. Ben aşağıya iki link bırakıyorum. Ancak kaliteleri ile ilgili bir fikrim yok. Sadece arama ve bulma konusunda fikir vermesi açısından linkleri bırakıyorum.