Sizce hangisini almalıyım? Her 3 bölgede de oyuncularımı beğenmiyorum genelde Messi guti falan dahil ve gol sıkıntısı da çekiyorum. Orta kafa gol oynamıyorum.
PC oyuncusu musunuz? Eğer PC oyuncusu iseniz sneijderin pas verme hızı (yani ayağına top geldiği an hemen atabiliyor mu)top sürmesi pas verme şiddeti falan iyi mi?
PC oyuncusu musunuz? Eğer PC oyuncusu iseniz sneijderin pas verme hızı (yani ayağına top geldiği an hemen atabiliyor mu)top sürmesi pas verme şiddeti falan iyi mi?
Bilgisayarda oynuyorum, daha sneijderi çıkartamadım david villa geldi, fakat oyunun 102 rating oos kartlarında en iyilerinden biri diyebilirim. Eskiden arkadaşımın hesabında oynamıştım gayet güzeldi.
Bilgisayarda oynuyorum, daha sneijderi çıkartamadım david villa geldi, fakat oyunun 102 rating oos kartlarında en iyilerinden biri diyebilirim. Eskiden arkadaşımın hesabında oynamıştım gayet güzeldi.
Bitiricilik, ofansif farkındalık ve hızı iyi. Fırsatçı golcü olması ayrı bir avantaj. Fakat fiziksel güç yok defans oyuncusu bir omuz atsa dağıtır. Ben olsam sneijder alırdım hem pozisyon kurabilirsin hem uzaktan zımbalarsın kaleye.