Bu kadro için David Villa vs Belletti vs Sneijder

GvB

Centipat
Daha fazla  

Sizce hangisini almalıyım? Her 3 bölgede de oyuncularımı beğenmiyorum genelde Messi guti falan dahil ve gol sıkıntısı da çekiyorum. Orta kafa gol oynamıyorum.

David villa veya sneijder kesinlikle alınmalı. Ben sneijder alırdım çok iyi kart, forvet her türlü bulunuyor.

David villa veya sneijder kesinlikle alınmalı. Ben sneijder alırdım çok iyi kart, forvet her türlü bulunuyor.

PC oyuncusu musunuz? Eğer PC oyuncusu iseniz sneijderin pas verme hızı (yani ayağına top geldiği an hemen atabiliyor mu)top sürmesi pas verme şiddeti falan iyi mi?

PC oyuncusu musunuz? Eğer PC oyuncusu iseniz sneijderin pas verme hızı (yani ayağına top geldiği an hemen atabiliyor mu)top sürmesi pas verme şiddeti falan iyi mi?

Bilgisayarda oynuyorum, daha sneijderi çıkartamadım david villa geldi, fakat oyunun 102 rating oos kartlarında en iyilerinden biri diyebilirim. Eskiden arkadaşımın hesabında oynamıştım gayet güzeldi.

Bilgisayarda oynuyorum, daha sneijderi çıkartamadım david villa geldi, fakat oyunun 102 rating oos kartlarında en iyilerinden biri diyebilirim. Eskiden arkadaşımın hesabında oynamıştım gayet güzeldi.

David villa nasıl? Araya kaçması top kontrolü bitiriciliği vs. iyi mi?

Bitiricilik, ofansif farkındalık ve hızı iyi. Fırsatçı golcü olması ayrı bir avantaj. Fakat fiziksel güç yok defans oyuncusu bir omuz atsa dağıtır. Ben olsam sneijder alırdım hem pozisyon kurabilirsin hem uzaktan zımbalarsın kaleye.

Orta kafa oynuyorsan hiç tavsiye etmem, onun dışı bence gayet iyi. Ben bitiricilikten biraz kıstım 92 yaptım hızı arttırdım daha iyi oynuyor şu an.

İfadeler: GvB
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…