EmrTe Centipat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #1 Ne kadar denediysem, sanal kart açsam bile kart no hiçbir şekilde sığımıyor gösteriyor gitmeye çalıştığımda ise bu hatayı veriyor.
Ne kadar denediysem, sanal kart açsam bile kart no hiçbir şekilde sığımıyor gösteriyor gitmeye çalıştığımda ise bu hatayı veriyor.
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.458 Makaleler 1 Çözümler 11 25 Kasım 2024 #2 Kartınız visa ise visa kısmını mı seçiyorsunuz?
EmrTe Centipat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #3 mardzic dedi: Kartınız Visa ise Visa kısmını mı seçiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Özür dilerim beklettim Mastercard ve evet Mastercard'ı seçiyorum.
mardzic dedi: Kartınız Visa ise Visa kısmını mı seçiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Özür dilerim beklettim Mastercard ve evet Mastercard'ı seçiyorum.
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.458 Makaleler 1 Çözümler 11 25 Kasım 2024 #4 Bankanizla ilgili sorun olabilir veya Steam desteğe danışın.
EmrTe Centipat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #5 mardzic dedi: Bankanizla ilgili sorun olabilir veya Steam desteğe danışın. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
mardzic dedi: Bankanizla ilgili sorun olabilir veya Steam desteğe danışın. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim