Bu kedi hangi cins?

Makaleler
16
Yer
Kırşehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar geçenlerde internette gezinirken buldum ve gerçekten cinsini çok merak ettim. Biraz kedi cinslerini de araştırdım ancak tam bir kanıya ulaşamadım. Scottish Fold cinsi ile biraz benzettim ancak o cinste kulaklarda farklılık var ve sanırım birazcık daha ince tüylüler. Sizin bir fikriniz var mı bu tatlı kedinin türü hakkında :)

y8jWcI5.jpg

Kedi ayakta duruyor... Primat kedi.:eek:
Şaka bi yana her gün sokakta gördüğümüz sarı yavru kedilerden gibi geldi bana. Hocam bu fotoğraf montaj olmasın?

Tekir olması lazım.
Evet biraz benzerlik var fakat onların yavrularından dahi daha iri gözleri var.

Kedi ayakta duruyor... Primat kedi.:eek:
Şaka bi yana her gün sokakta gördüğümüz sarı yavru kedilerden gibi geldi bana. Hocam bu fotoğraf montaj olmasın?

Hiç sokakta bunun kadar tatlısını görmedim daha :D Nasıl montaj olabilir ki? Küçük bir kedi bir anlık da olsa ayağa kalkamaz mı ?

Evet biraz benzerlik var fakat onların yavrularından dahi daha iri gözleri var.

Hiç sokakta bunun kadar tatlısını görmedim daha :D Nasıl montaj olabilir ki? Küçük bir kedi bir anlık da olsa ayağa kalkamaz mı ?

:) Tekir kediler melez ırklardır az önce de dediğim gibi çok yüksek bir ihtimal bu hayvanda Tekir, yani sokak kedisi.

Kardeş bizim okulun bahçesinde resimdekinin neredeyse aynısından bulduk bir arkadaş başka kedi de besliyordu o evine götürdü. Ama çok tatlıydı.

kedi-seven-erkekler_126074.jpg

:) Tekir kediler melez ırklardır az önce de dediğim gibi çok yüksek bir ihtimal bu hayvanda Tekir, yani sokak kedisi.

Melez ırklar olduğunu öğrenmem iyi oldu. Böyle bir kediyi sokaktan sahiplenmeyi veya almayı gerçekten isterim. Dediğiniz gibi tekir cinsine ben de benzettim fakat gözlerdeki orantı be vücut beni yanılttı sanırım :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı