S Slayer.14 Hectopat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #1 Messenger'da "bu kişi Messenger'da müsait değil" yazıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2022
ggbro Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 822 Çözümler 4 14 Ocak 2022 #2 Büyük ihtimal sizi engellemiş.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 14 Ocak 2022 #3 Messenger üzerinden herhangi bir şekilde kimseyle iletişim kuramayacağı anlamına gelir.
LeonS.Kennedy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 2.233 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #4 ggbro dedi: Büyük ihtimal sizi engellemiş. Genişletmek için tıkla... Engellemiş olsa "Bu kişiye artık ulaşılamıyor" diye uyarı ibaresi çıkar, yazı yazamaz. Büyük ihtimalle Messenger'i kapatmış.
ggbro dedi: Büyük ihtimal sizi engellemiş. Genişletmek için tıkla... Engellemiş olsa "Bu kişiye artık ulaşılamıyor" diye uyarı ibaresi çıkar, yazı yazamaz. Büyük ihtimalle Messenger'i kapatmış.
S Slayer.14 Hectopat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #5 LeonS.Kennedy dedi: Engellemiş olsa "Bu kişiye artık ulaşılamıyor" diye uyarı ibaresi çıkar, yazı yazamaz. Büyük ihtimalle Messenger'i kapatmış. Genişletmek için tıkla... Ticaret yapacaktık bir kaç saat sonra haber vercekti bir baktım öyle diyor face profilide gözükmüyor XEfe.Bey dedi: Messenger üzerinden herhangi bir şekilde kimseyle iletişim kuramayacağı anlamına gelir. Genişletmek için tıkla... Süresi varmı kendimi yönetir ne zaman açacağını ggbro dedi: Büyük ihtimal sizi engellemiş. Genişletmek için tıkla... Başka arkadaşımda baktı gözükmüyordu genel herkeste böyle
LeonS.Kennedy dedi: Engellemiş olsa "Bu kişiye artık ulaşılamıyor" diye uyarı ibaresi çıkar, yazı yazamaz. Büyük ihtimalle Messenger'i kapatmış. Genişletmek için tıkla... Ticaret yapacaktık bir kaç saat sonra haber vercekti bir baktım öyle diyor face profilide gözükmüyor XEfe.Bey dedi: Messenger üzerinden herhangi bir şekilde kimseyle iletişim kuramayacağı anlamına gelir. Genişletmek için tıkla... Süresi varmı kendimi yönetir ne zaman açacağını ggbro dedi: Büyük ihtimal sizi engellemiş. Genişletmek için tıkla... Başka arkadaşımda baktı gözükmüyordu genel herkeste böyle
LeonS.Kennedy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 2.233 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #6 Slayer.14 dedi: Ticaret yapacaktık bir kaç saat sonra haber vercekti bir baktım öyle diyor face profilide gözükmüyor Süresi varmı kendimi yönetir ne zaman açacağını Başka arkadaşımda baktı gözükmüyordu genel herkeste böyle Genişletmek için tıkla... O zaman hesabı kapatmış.
Slayer.14 dedi: Ticaret yapacaktık bir kaç saat sonra haber vercekti bir baktım öyle diyor face profilide gözükmüyor Süresi varmı kendimi yönetir ne zaman açacağını Başka arkadaşımda baktı gözükmüyordu genel herkeste böyle Genişletmek için tıkla... O zaman hesabı kapatmış.
S Slayer.14 Hectopat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #7 LeonS.Kennedy dedi: O zaman hesabı kapatmış. Genişletmek için tıkla... Of ya :/ Teşekkürler bilgin için
LeonS.Kennedy dedi: O zaman hesabı kapatmış. Genişletmek için tıkla... Of ya :/ Teşekkürler bilgin için
LeonS.Kennedy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 2.233 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #8 Slayer.14 dedi: Of ya :/ Teşekkürler bilgin için Genişletmek için tıkla... EyvAllah... Hayırdır, ne oldu? Dolandırılma mevzusu mu?
Slayer.14 dedi: Of ya :/ Teşekkürler bilgin için Genişletmek için tıkla... EyvAllah... Hayırdır, ne oldu? Dolandırılma mevzusu mu?
S Slayer.14 Hectopat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #9 LeonS.Kennedy dedi: EyvAllah... Hayırdır, ne oldu? Dolandırılma mevzusu mu? Genişletmek için tıkla... Yok hayır ürün satacaktım da müşteri kaybetme hüznü
LeonS.Kennedy dedi: EyvAllah... Hayırdır, ne oldu? Dolandırılma mevzusu mu? Genişletmek için tıkla... Yok hayır ürün satacaktım da müşteri kaybetme hüznü
LeonS.Kennedy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 2.233 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #10 Slayer.14 dedi: Yok hayır ürün satacaktım da müşteri kaybetme hüznü Genişletmek için tıkla... Ahahahaha
Slayer.14 dedi: Yok hayır ürün satacaktım da müşteri kaybetme hüznü Genişletmek için tıkla... Ahahahaha