Bu kişiler neden Technopat'ı bıraktı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam yazacak mısınız? Bu arada eski tayfa nsaıldı?

Dostlar eski ortam nasıldı? Merak ettim herkes bu kadar özlemiş. Ne vardı eskiden? Bir örnek de atarsanız sevinirim.
Forum çok kalabalık değildi en basitinden. Ben 24.099'uncu üyeyim. Şimdilerde ise üye sayısı 300.000'i geçkin.

Yeni yeni büyüme aşamasında olduğumuz için üyeler ve yöneticiler tarafından harıl harıl rehberler, kaynaklar paylaşılırdı. Kurallar çok daha ağırdı. Şimdinin 1 saatlik cezasına tahammül edemeyenler ne yapardı bilemem.

Online sayımız alttaki gibi binleri bulamazdı. 100-200 bazenleri 300 kayıtlı kişi falan aktif olunca bayağı üye aktif derdik içimizden.

Ben üye olmadan hemen önce değiştiler forum yazılımını. Bir iki sene kadar üye olmadan takip ettim. Eskiden vBulletin idi Technopat. Bu şekilde değildi tasarımı falan forumun. Şu bildiğiniz eski forum siteleri vardı ya 2000'lerde. Ona benzer bir havası vardı.

Nasıl olduğunu merak eden, bilmeyen varsa aşağıdaki videoyu izleyebilir. Şu anda Türkiye'de neredeyse vBulletin 4 kullanan site kalmadı gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Velhasıl kelam güzel günlerdi. Şimdiki günler de güzel. İnsanda eskiye özlem duygusu hep vardır. Bu günler geçecek ileride de belki bu zamanları özleyenler olacak. O yüzden hazır zamanın kıymetini de bilmek lazım.

@Silinen üye eskiden günlük giriş yapan üye sayısı, açılan konu başlıkları bu kadar fazla değildi. Rumuzlar öyle kafana göre değiştirilemediği içinde uzun süre boyunca hep aynı üyeleri görür arada bir yeni üyeler aradan sivrilirdi. Üye olduğum ilk zamanlar DDR4 mimarinin başlangıcına tekabül ettiğinden fazlasıyla nokta atışı öneriler doğrultusunda minimum seviyede kullanıcıyı mağdur edecek sistemler önerildi. 2015-2017 yılları Technopat'ın rüştünü ispat ettiği rakip teknoloji platformlarından farkının bariz şekilde ortaya konulduğu yıllardı.

Youtube yayınlarından aldıkları gazla kendilerini teknoloji platformu sanan bir takım sitelerin artmasıyla doğru orantılı olarak buraya binlerce mesajlarla katkıda bulunmuş moderatörler ve üyeler üstte belirttiğim çeşitli sebeplerden forumu bıraktılar. Yeni gelen üyelerin çoğu bu yeni teknoloji uzmanı(!) yayıncılardan etkilenen üyelerden oluşuyor. Üyelerin sayısı her geçen gün artıyor rumuzlar artık üyelerin keyfine göre değiştirilebiliyor. Hal böyle olunca da kim kimdir anlamak zor oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…