Bu kitaplar 13 yaşındaki birine ağır mı?

Bence yaşa göre ağır kitaplar yoktur. Kitap okuyan biriysen zaten bunları da anlayabilir güzelce okuyabilirsin. Aksine bunlar senin küçük yaşta daha olgun düşünmeni sağlar. Severek alabilirsin

Millet'in bu yaş mevzusuna niye bu kadar kafayı taktığını anlamıyorum abi, okuyacaksın olgunlaşacaksın günümüzdeki 15 yaşların çoğunun halini görüyoruz.

Yaşa göre bir standart bulunmuyor kitaplarda, bu yüzden gayet güzel tercihler, keyifle okumanız dileğiyle.​

Sineklerin Tanrısı çok güzel bir eser, iki dilde okudum. Duygusal Zeka kitabını okumadım ama özetini okumadan almanı önermem, canını sıkabilecek bir kitaba benziyor. Momo güzel bir kitap, okuyabilirsin. Genç Wherter'in Acılarını da okumanı tavsiye ederim.
Kitaplar hakkında şaşırtıcı bir gerçek de farklı zamanlarda farklı bakış açılarıyla okuyorsun. Her okuyuşta farklı anlamlar çıkartabilirsin yani. Bu anlamlar arasından da nasıl değiştiğini görebiliyorsun. Tatmin edici bir duygu oluyor. Eğer kitabı okumazsan da sıkma canını, ileride okuyabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…