Bu Kitaplar Klasik Olarak Satılabilir Mi?

Makaleler
2
Yer
Ankara
Arkadaşlar elimde bu kitaplar var. İş Bankası gibi yerlerin klasik kitapları aldığını duydum sizce bu kitapları alırlar mı? Alırlarsa toplamı ne kadar eder? Nerelere satabilirim?

• J. Verne Dünya'dan Ay'a
Dil: Türkçe Basım: 1970 (İlk Türkçe Basım)

• The Hound Of The Baskervilles By Six Arthur Conan Doyle
Dil: İngilizce Basım: 1951

•Treasure İsland by R.L. Stevenson
Dil: İngilizce Basım: 1957

•Adventure İn Tokyo
Dil: İngilizce Basım: 1981

İngilizce kitaplar Oxford Üniversity Press.

Bildiğim kadarıyla güncel basımı olmayan, yani sadece satışı durdurulmuş ve koleksiyona girmiş kitaplar ya da orijinal ilk basım (o da çok eski bir tarihten kalmışsa) klasik olarak kabul edilir. Klasik kitap alan yerler ve verdikleri fiyatlar hakkında bir fikrim yok ama istediğin fiyatı vermezlerse bu konuda beni etiketleyip bana ulaşırsan pazarlık yapabiliriz. Satmak için değil, okuyup kişisel kütüphaneme eklemek için alabilirim.

4'ü için ne düşünürsün?

@overclocker phiko Aklındaki fiyatı söyle istersen, ben de ona göre alıp alamayacağımı söyleyeyim. Yalnız uyarmam gerek, büyük ihtimalle fiyat konusunda seni tatmin edecek teklifler gelmeyecek çünkü 50-60 yıl öncesinin kitapları güncel basımları varken klasik olarak değer kazanmaz.

Not: İnternetteki sahaflardan bu kitapların satış fiyatlarına baktım, elinde tutman daha mantıklı olabilir çünkü aynı basım yıllarındaki bu 4 kitabın toplam satış fiyatı 38 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…