Bu kız benden hoşlanıyor mu?

Mwrszm

Centipat
Daha fazla  
Okulda bir kız var arkadaşımın arkadaşının arkadaşı ama hepsi aynı sınıfta olduğu için hep beraberiz. Bana çok yakın davranıyor okuldayken yanıma geliyor, konuşuyoruz, bir yere gittiğimde ben de seninle geleyim vs. diyor. Ya da örneğin ramazanda oruçluyken canımın tatlı istediğini söylemiştim ve bana ramazan bittiğinde ve tekrar okul açıldığında tatlı yapacağını söylemişti (bugünden yapmış). Anlayamıyorum bana mı bu kadar samimi herkese mi? İlişki istemiyorum lisedeki son senem. Aslında okul bahane ben kimseyle uğraşamam kimseyi de üzmek istemediğim için ilişki yapmıyorum. Sizce bu kız benden hoşlanıyor mu?

Düzenleme: Bunu yazdıktan 15 dk sonra instagram'dan yazdı

Son düzenleme:
Hoşlanıyor mu bilmem fakat lisede son senenmiş. 2 ay daha sabret ve sınavdan sonra ne yapacaksan yap derim.

Arkadaşın dediği gibi 2 ay daha idare edebilirsen o iş olabilir. Ama 2 ayda kız başkasına ilgi duyabilir. O yüzden bilmiyorum 2 ayda az süre değil hep flört hep flört bir yere kadar.

Bu tarz durumları senin değil kızın düşünmesi lazım.

Bu tarz cümleleri kullanmanızı önermem, milletin elini ayağını dolandırmaktan başka bir işe yaramıyor.
ama kızla normalden daha yakın olan ben değilim ki o bana aşırı samimi yaklaşıyor

Hoşlanıyor mu bilmem fakat lisede son senenmiş. 2 ay daha sabret ve sınavdan sonra ne yapacaksan yap derim.
ben ilişki taraftarı değilim zaten sadece anlayamadım davranışlarını

Technopat Haberler

Geri
Yukarı