Bu kız ne düşünüyor olabilir artık yazmak istiyorum

ÇiftTabanca

Centipat
Daha fazla  
Bu anlatacağım kızla.

11. sınıftan beri aynı sınıftaydık, Haziran ayında liseden mezun olduk. Bu kızla 11. sınıfta aynı sınıfta olduğumuz için tanıştık, o zaman bana Instagram'dan istek atmıştı. Son 1 yıldır falan (Ekim-Kasım gibi) derste bana sık sık bakmaya başladı, çoğu zaman göz göze geliyoruz. Bende hoşlanmaya başladım.

Aramızda ufak şakalar oluyor. Bu sene yılbaşındaki hediye çekilişinde kurada beni çekti ve sevinçle “ seni çektim biliyor musun” dedi. Birçok kez bana sataşan kişilere karşı beni savundu, bazen naz cilve tarzında hareketler yaptı.

Olumsuz olduğunu düşündüğüm bir şey: Bazen bana “kanki”, “kanka” gibi ifadelerle hitap etti (7-8 kere kadar), ama bunu sürekli yapmadı. Son okul kapanmadan önceki 2 buçuk aydır hiç demedi. Ben de bir kere yanlışlıkla “abi” demiştim.

Okulun son haftaları okula pek gelmedi zaten okul 3 ay önce kapandı şu an an aramızdaki tek etkileşim storylerine bakıyorum öyle bir elle tutulur bir şey yok ben de yazın tercih üniversite uğraşmaktan ve kızın duygularından emin olmadığım için hiçbir adım atmadım ama artık bıçak kemiğe dayandı.

Birinde güzel yürüdüm sınıfa “şarj aleti olan var mı” dedi, ben de “şarj aletim yok ama koca yüreğim var olur mu?” dedim, güldü. Sonra “koca yüreğim var derken, yüreğimi sana verdim” gibi imalı bir şaka yaptım, o ne anladı bilmiyorum.

Tuhaf olaylar:
1. mezuniyet yemeğinde benden sonra geldi direkt masada tam karşıma oturdu, yanımdaki arkadaşıma (erkek) eğilince bana “çok eğilme” dedi, nedenini sorduğumda “boş ver sen” deyip pis pis güldü, anlamadım.
2. bir muhabbet sırasında konu yokken durduk yere “sana çikolata gül alayım, kız istemeye gidelim” dedi, şaka gibiydi ama şaşırttı.

Sizce bu kız ne düşünüyor DM üzerinden harekete geçmeyi düşünüyorum?

Bu anlatacağım kızla.

11. sınıftan beri aynı sınıftaydık, Haziran ayında liseden mezun olduk. Bu kızla 11. sınıfta aynı sınıfta olduğumuz için tanıştık, o zaman bana Instagram'dan istek atmıştı. Son 1 yıldır falan (Ekim-Kasım gibi) derste bana sık sık bakmaya başladı, çoğu zaman göz göze geliyoruz. Bende hoşlanmaya başladım.

Aramızda ufak şakalar oluyor. Bu sene yılbaşındaki hediye çekilişinde kurada beni çekti ve sevinçle “ seni çektim biliyor musun” dedi. Birçok kez bana sataşan kişilere karşı beni savundu, bazen naz cilve tarzında hareketler yaptı.

Olumsuz olduğunu düşündüğüm bir şey: Bazen bana “kanki”, “kanka” gibi ifadelerle hitap etti (7-8 kere kadar), ama bunu sürekli yapmadı. Son okul kapanmadan önceki 2 buçuk aydır hiç demedi. Ben de bir kere yanlışlıkla “abi” demiştim.

Okulun son haftaları okula pek gelmedi zaten okul 3 ay önce kapandı şu an an aramızdaki tek etkileşim storylerine bakıyorum öyle bir elle tutulur bir şey yok ben de yazın tercih üniversite uğraşmaktan ve kızın duygularından emin olmadığım için hiçbir adım atmadım ama artık bıçak kemiğe dayandı.

Birinde güzel yürüdüm sınıfa “şarj aleti olan var mı” dedi, ben de “şarj aletim yok ama koca yüreğim var olur mu?” dedim, güldü. Sonra “koca yüreğim var derken, yüreğimi sana verdim” gibi imalı bir şaka yaptım, o ne anladı bilmiyorum.

Tuhaf olaylar:
1. mezuniyet yemeğinde benden sonra geldi direkt masada tam karşıma oturdu, yanımdaki arkadaşıma (erkek) eğilince bana “çok eğilme” dedi, nedenini sorduğumda “boş ver sen” deyip pis pis güldü, anlamadım.
2. bir muhabbet sırasında konu yokken durduk yere “sana çikolata gül alayım, kız istemeye gidelim” dedi, şaka gibiydi ama şaşırttı.

Sizce bu kız ne düşünüyor DM üzerinden harekete geçmeyi düşünüyorum?

Dostum öncelikle kaba olarak algılama ama bu yaşa gelmişsin, biraz bir şeyleri anlamdırabilmen ve düzgün bakabilmen, bu kadar da anlam yükleyip düşünmemen gerek.

Kız biraz meşrep olabilir, veya anlattıkların direkt cilvelerde olabilir çok da net bir şeye varamazsın. O kadar cilve yapıp göz dağı verenlere yazdığında yediğin engele bakmaktan başka bir şey yapamıyorsun😂
Kızın duygularından emin olmaya çalışırsan sadece kendine zarar verirsin. Asla net bir şekilde seni sevdiğini veya hoşlandığını yazmadığın sürece anlayamayacaksın. Her uzattığında düşünür, kendine yaparsın yaptığını. Yaz direk bir şey kaybetmeyeceksin.

Bu kadar normal olayları bile düşünüp böyle devam edersen reddedildiğinde çok sıkıntı yaşarsın. Bazen sadece dümdüz düşünmek gerek yoksa sıkıntı yaşıyorsun. Sen seviyorsan direk yaz gitsin yani. En fazla engeller kafasıyla bak olaya.

Kızların her hareketini yorumluyorsunuz ama bir çok şeyi eğlenmek için ve karşıdakini "dur bakalım ilgi gösterecek mi" diye challange odağına geliyorsunuz.

Arkadaşlar, kızlar hoşlandığında bunları yapmaz. Yukarıdaki bir arkadaş meşrep demiş, o kadar doğru ki. Bir çoğu böyle yapar. Gerçekten sizden hoşlanırsa göz kontağı bile kurmaz, bırak dalga geçmeyi. Tabii her insan aynı değildir ama çok nadiren de olsa gelip bir şey der ve hızlıca oradan uzaklaşır. Yani ilk okulda değilseniz bu şekilde iki insanın sevgili olması imkansız.

Bence çok kaptırma, hatta sen de dalga geç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı