Bu kız ne yapmaya çalışıyor?

Daha fazla  
Herkese merhaba, çok uzatmadan konuya gireceğim ben bir kızdan hoşlanıyorum bu sevdiğim kızla sürekli denk dusuyorduk tanışmak istedim dün akşam Instagram'dan istek attım kabul etti oda bana takip isteği attı hikayesine baktım aradan bir 15 dk geçtikten sonra beni takipten çıkmıştı neyse yazdım kiza mesela şöyle bir konuşma geçti'çoğu yerde denk düşüyoruz tanışmak istedim senle bir mahsuru yoksa yazdım' kız aynı okulda okuyoruz ondan olabilir mi' diye karşılık verdi ve sürekli ben konu açtım o hiç konu açmadı sonrasında tanıştık biraz sohbet ettik en sonunda işim var sonra görüşürüz dedi bende görüşürüz yazdım kalp atmıştı mesaja bu kız ne yapmaya çalışıyor hiç anlamadım. Sevgilisi de yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Liberalin Evlat, normal bunlar. Aslında hata da sizde bir yerde. Kız istemediğini takipten çıkarak belli etmiş. Niye tekrar mesaj attınız ki? Böyle cevap vereceği çok belliydi.

@Liberalin Evlat, normal bunlar. Aslında hata da sizde bir yerde. Kız istemediğini takipten çıkarak belli etmiş. Niye tekrar mesaj attınız ki? Böyle cevap vereceği çok belliydi.
Hocam ben bunu daha farklı yorumlamıştım o zaman hikayesine baktiğim gibi yazmadiğim icin yaptığını sanmıştım.Cunku bana göre ilk başta oda bana karşı bir şeyler hissediyor diye düşünmüştüm.

@Liberalin Evlat, bunu neye dayanarak düşündünüz mesela? Yanlış düşünmüşsünüz de böyle böyle tecrübe ediliyor diyebilirim.

@Liberalin Evlat, bunu neye dayanarak düşündünüz mesela? Yanlış düşünmüşsünüz de böyle böyle tecrübe ediliyor diyebilirim.
Mesela her denk düştüğümüzde gözümün içine bakıyordu mesela ben bir gün bunu bir erkekle gördüm yine ben ona baktığımda oda bana bakıyordu dün ben yanındaki erkekle konuştum sevgilisi olmadığını söyledi.Ben bu kadar denk düştüğümüzde bana bakan gözümün icine bak bakan birisiyle bu jadar denk düştüğümü nerden bilebilirdim hocam.

@Liberalin Evlat, yanlış düşünmüşsünüz. Her size bakan kız, sizi seviyor ya da hoşlanıyor değil. Böyle anlam çıkarılmamalı. Belki de sizi tanımaya çalışıyordu.

@Liberalin Evlat, bir kıza Instagram'dan yazmak yerine doğrudan yüz yüze konuşun, daha etkili yöntemdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı