Bu kız neden böyle davranıyor?

Aktasss

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Bundan 1 sene öncesine kadar 4 ay boyunca bakıştığım kız vardı, o da bakıyordu bana. Ben psikolojik sorunların ve tadavi gördüğüm için tanışmadım herhalde benim bu hoşlantim aşka dönüştü daha yeni unuttum sayılırdı düne kadar dün dükkanımın olduğu caddeye geldi erkek arkadaşıyla beni gördü. Erkek arkadaşının elini bıraktı gözlerimin içine baktı ve sonra caddeyi 2 defa turladılar kız her geçtiğinde baktı en son dükkanım önünde sevgilisini öptü bana bakarak. Ne yapmaya çalışıyor sizce?

Up

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgilisi olan bir kıza adım atmak yakışmaz, zaten kız da çok dengesiz bir hareket sergilemiş, sevgilisine ayıp etmiş. Bir şey yapmaya çalışmıyordur büyük ihtimalle, çok kafana takma ve bu kızla ilişki kurmaya bir ihtimal olarak bile bakma. Eğer bir şey yapmaya çalışmışsa bile sevgilisi varken sana mesaj veren bir kızla diyelim ki bir şekilde çıkmaya başladın, seninleyken başka bir erkeğe mesaj vermeyeceğini nereden bileceksin?

Her mesajdan bir anlam çıkarmaya, kafa yormaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Muhtemelen dengesiz diyebileceğimiz kız tiplerinden birisi.

Yazamıyorum ceza yerim fakat temiz bir kişilik değil, ergenlerin hepsi toplanmış en önlerinde de bu çocuk var en ergeni benim diye bağırarak bayrak sallıyor. Bu kız değersiz birisi kendini üzmene gerek yok yanında ki çocuğa da yazık ona da başka bir karşı cinsi bakmamıştır diye bu arkadaşladır, sorsak zaten privi 100 kişi.

Yani sana kısaca tavsiyem olgun insanlarla arkadaşlık veya ilişki kur emin ol hem psikolojik hemde çevresel açıdan çok iyi yerlere geleceksin böyle değersiz insanlara sende değer verme bir gün düştüğünde yalvararak salya sümük gelir yanına sende olduğu yerde bırakır rezil edersin.

Bu işler böyledir her şey karşılıklı kimseye hak etmediği değeri vermeyeceksin hocam, kafana takma hayatına odaklan sanki kız Ester Exposito.

Ya reis zaten ben yanındaki çocuga acıyorum zaten daha olma ihtimalinin sıfır ama derdi nedir diye merak ediyorum

Ya reis zaten esnaf adamım yaş 19 biraz bu işlere geç kaldık hep çalıştık hiç o yollara bakmadık biraz acemiyim bu konuda o yüzden size danışmak istedim zaten daha bu saaten sonra o kızla olmaz derdi nedir neden böyle davranıyor diye merak ettim

Yav takma şu tipleri sorgularsan kafayı yersin tecrübeyle basit.

Biz bazen yaparız ve sadece yapmışızdır. Örnek olarak kendim yapıyorum diye söylemiyorum fakat amaç seni sinir etmek, aslında sana bir şey hissetmiyor fakat kadınların genelinde herkes ona tapsın gibi bir istek var maalesef. Özellikle olgunlaşmadıysa henüz. Sana onu yaptıysa, başkasına da yapmıştır. Yanii bunlar çooook belirgin red flag'dir arkadaşlar, uzak durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…