Bu konuda kim haklı?

Öyle zaten. Yüzüne bile bakmayacaksın. Yoksa tacizci sapık olursun.

Millet kafayı yemiş. Taş kalpli narsist birine denk gelmişsin. İnsanlar kibarlığı acizlik sandığı için böyle bir tepki alman normal. Sorun sende değil yani.
Şahsen kız arkadaşıma "...ciğim" diye bir erkek selam verirse yumruğu çakarım orda. Siz kendiniz bilirsiniz tabii.
''Uga buga. Sen demek ...ciğim ben çakmak yumruk ugaa''
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Muhattap olma. Max 15 yaş ergen hareketleri.

"bAnAğ KıĞz dEmE BayAğN dİyEcEkSiN"

Merhaba diyebilirsin. ....ciğim dediğinde yanlış anlaşılabiliyor gördüğün gibi ve zaten yanlış anlaşılabilecek bir kelime oluyor o eki eklediğinde.

"Sen cumartesi günü dershanede bana Günaydın X'ciğim diye hitap ettin. Ben gevşek bir kız değilim. Bana böyle hitap edemezsin."
Bu kibar bir şekilde hitap etmektir zaten. Bu insanlara ne yapsan beğendiremezsin.

Merhaba diyebilirsin. ....ciğim dediğinde yanlış anlaşılabiliyor gördüğün gibi ve zaten yanlış anlaşılabilecek bir kelime oluyor o eki eklediğinde.

Hiç yanlış anlaşılacak bir şey falan değil.

"Merhaba X'ciğim" Çok yanlış anlaşılabilecek bir sözcük her ne kadar kötü bir maksatta söylemiyorsan da sapıkların genel de çok kullandığı bir sözcüktür. Ek olarak zaten bir çok insan kendisine böyle söz edilmesinden hoşlanmaz sondaki "ciğim"i getirmeyecektin işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…