Bu konuda kim haklı?

Hemcins olmasak inanıcam dediklerine de hadi neyse. Öncelikle aranızda belli bir seviyede samimiyet olmasına rağmen böyle bir tepki veriyorsa ağır kezban muhabbeti kes bence birde neye göre saygı(umarım saygıdır) duyduğunu da yazarsan ona göre muhabbeti kesmede diyebilirdim. Aranızda bir samimiyet yoksa sen zaten direk haksızsın.

Son düzenleme:

Siz haklısınız, millet kendini İngiltere kraliçesi zannediyor.

Olay erkelerin gözünde:
"Konu sahibi haklı".

Kızların gözünde:
"Konu sahibi haksız".

İçimdeki ses:
"Bu kız egolu".

Ama gerçekler...;
"Kız haklı".

Evet. Erkek olarak, samimi olmadığımız bir kız ile böyle konuşmamalıyız.

Aga boş ver 2 sene sonra neden yalnızım acaba diye düşünür.

Kızla 4 senedir aynı sınıftayız. Yeri geldi ödev sordu, ben cevapladım. Yeri geldi sınav günü konu anlattı bana, soru çözdü.
Merhaba diyebilirsin. ....ciğim dediğinde yanlış anlaşılabiliyor gördüğün gibi ve zaten yanlış anlaşılabilecek bir kelime oluyor o eki eklediğinde.
Hocam ben bu kızdan çok az daha samimi olduğum kızlara ciğim ekini getirdiğim oldu. Hiçbiri böyle tepki vermedi. Arkadaşlarla konuştuk. Üniversite sınavı stresi falandır dedik.
Yemin ederim, mantıklı sebep bulmaya çalışıyorum.

Şahsen kız arkadaşıma "...ciğim" diye bir erkek selam verirse yumruğu çakarım orda. Siz kendiniz bilirsiniz tabii.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

"Öyle mi dedim, senle konuştuğumuzu hatırlamıyorum bile. Bir daha konuşmayız olur biter." tarzında bir karşılık vermen gerekirdi.
Rahatsız olabilir, bu çok doğal lakin karşısındakine rahatsızlığını küçük düşürücü bir şekilde belirtiyorsa verdiğin cevap ile aynı duyguyu ona yaşatman en doğrusu. Kibar bir şekilde açıklama yapmayı hak etmeyen bir rahatsızlık beyanı...

@Salih METİN, aradan 3 yıl geçmiş de gene de konuya yazmak istedim çünkü bu tarz kızlar, her yerde var. Direkt bir kıza ismiyle hitap edin, yeterli. Böyle tiplerle uğraşmayın en azından. Sonra kendilerini bir halt zannetmesinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…