@Salih METİN, aradan 3 yıl geçmiş de gene de konuya yazmak istedim çünkü bu tarz kızlar, her yerde var. Direkt bir kıza ismiyle hitap edin, yeterli. Böyle tiplerle uğraşmayın en azından. Sonra kendilerini bir halt zannetmesinler.
3 yıl sonra hala birlikte misiniz hocam. Ve bu erkekler bu kadar yüz verdikçe, ve ilgi gösterdikçe bu tepkiler normal. Kötü niyetli o kadar yaklaşımlar alıyorlar ki, iyi niyeti görmüyorlar.
3 yıl sonra hala birlikte misiniz hocam. Ve bu erkekler bu kadar yüz verdikçe, ve ilgi gösterdikçe bu tepkiler normal. Kötü niyetli o kadar yaklaşımlar alıyorlar ki, iyi niyeti görmüyorlar.
Çok özür dileyerek, "Egolular" kelimesinin doğru kullanılmadığını düşünüyorum. Bknz "Kezban". Bu yakıştırmanın çok daha uygun olduğunu ve konunun "kendini beğenmişlik" kıstası ile sınırlı olmadığını çok daha ileri seviye sorunlarının olduğunu düşünüyorum.
Çok özür dileyerek, "egolular" kelimesinin doğru kullanılmadığını düşünüyorum. Bknz "kezban". Bu yakıştırmanın çok daha uygun olduğunu ve konunun "kendini beğenmişlik" kıstası ile sınırlı olmadığını çok daha ileri seviye sorunlarının olduğunu düşünüyorum.
Evet ben de öyle insanlar ile tanıştım, ama onlar ile hiç ileriyi göremedim maalesef. Dediğin gibi herkes gönlüne göre bulsun. Benim ne umudum ne çabam var, fakat hayat bu eninde sonunda olacak.