Bu konuda kim haklı?

Aslında hocam kız normalde böyle şeylere takılmaz ama o gün yaşadığından olsa gerek.

@Deiinzz, aslında tamamıyla kötü yaklaşımlar değil. O kadar fazla ilgi gösteriliyor ki bunlara, kendilerini vazgeçilmez sanıyorlar. %90 bu.

Aynen öyle egolular da var böyleleri de. Ama öyleleri daha çok.
Çok özür dileyerek, "Egolular" kelimesinin doğru kullanılmadığını düşünüyorum. Bknz "Kezban". Bu yakıştırmanın çok daha uygun olduğunu ve konunun "kendini beğenmişlik" kıstası ile sınırlı olmadığını çok daha ileri seviye sorunlarının olduğunu düşünüyorum.

Vallahi doğrudur hocam, neler ile karşılaşıyoruz. Bir de o kadar egosu olur, sonra tas kafa biriyle olur

Vallahi doğrudur hocam, neler ile karşılaşıyoruz. Bir de o kadar egosu olur, sonra tas kafa biriyle olur
Bununla birlikte çok kibar, nazik ve alçak gönüllü kadınlar ile de tanıştım. Bu zamanda doğru insanı bulmak zor.

Umarım herkes gönlüne göre birini bulur.

Bununla birlikte çok kibar, nazik ve alçak gönüllü kadınlar ile de tanıştım. Bu zamanda doğru insanı bulmak zor.

Umarım herkes gönlüne göre birini bulur.

Evet ben de öyle insanlar ile tanıştım, ama onlar ile hiç ileriyi göremedim maalesef. Dediğin gibi herkes gönlüne göre bulsun. Benim ne umudum ne çabam var, fakat hayat bu eninde sonunda olacak.

Okuduğum en saçma hikayelerden biri.
Takılacak olay değil tamamen haklısınız.

Öyle olmasa da yanlış olduğunuzu varsaysak bile gayet düzgün özür dilemişsiniz yani bir problem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…