L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 21 Haziran 2021 #2.101 Ramazan Ö dedi: Düzenle yapıp başka yazılar yazınca tekrar etiket geliyor mu diye bakmıştım. Gelmiyormus. Bug olmadığına sevindim. @Lord Raiden hocam, siz mi ilettiniz onu? Düzeltmişler Genişletmek için tıkla... Bayağıdır açık bir sorundu etiket sorunu. Düzelmiş anlaşılan.
Ramazan Ö dedi: Düzenle yapıp başka yazılar yazınca tekrar etiket geliyor mu diye bakmıştım. Gelmiyormus. Bug olmadığına sevindim. @Lord Raiden hocam, siz mi ilettiniz onu? Düzeltmişler Genişletmek için tıkla... Bayağıdır açık bir sorundu etiket sorunu. Düzelmiş anlaşılan.
King1211 Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 1.049 Çözümler 3 Yer Denizli 21 Haziran 2021 #2.102 Deneme bu arada yazının üstüne nasıl buğu olur?
gerıltofriviyaa Kilopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 537 Çözümler 2 Yer Kaer Morhen Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF A15 Laptop Ryzen 9 8945HS RTX 4070 Laptop GPU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Haziran 2021 #2.103 OOOO RENKLİ YAZIII
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 21 Haziran 2021 #2.104 Lord Raiden dedi: Bayağıdır açık bir sorundu etiket sorunu. Düzelmiş anlaşılan. Genişletmek için tıkla... Onu demiyorum, hocam. Onunla Emre C ilgilenmişti. Ramazan Ö dedi: İllegal işler. @Lord Raiden Genişletmek için tıkla... Ben bunu diyorum. Düzeltmişler. Ufak bir eğlencem vardı, gitmiş
Lord Raiden dedi: Bayağıdır açık bir sorundu etiket sorunu. Düzelmiş anlaşılan. Genişletmek için tıkla... Onu demiyorum, hocam. Onunla Emre C ilgilenmişti. Ramazan Ö dedi: İllegal işler. @Lord Raiden Genişletmek için tıkla... Ben bunu diyorum. Düzeltmişler. Ufak bir eğlencem vardı, gitmiş
Death_9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 2.104 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Türkiye 21 Haziran 2021 #2.105 bedava RAM yükseltme!
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #2.106 kalın yazı italik yazı koca yazı altı çizili yazı maci yazı üstü çizili yazı hepsi açık yazı nurmalı liste
kalın yazı italik yazı koca yazı altı çizili yazı maci yazı üstü çizili yazı hepsi açık yazı nurmalı liste
elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.972 Çözümler 7 21 Haziran 2021 #2.107 fdsfsdfsddsfdsfsdfdsfsdsdfsdfdsfdsffdsfsdffdsfsdfsd Sürprizbozan uııu
P porkatal2003 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 132 Çözümler 2 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #2.108 t̷̨̜̦͔̬̭̲̋̽̑͑̿̿͋̀͌̍̎̾̅͐͛̅́̇͑̏̑̇͗̎̀̃͗͆̇̿̂̂͐͂̑̋͆̃̔̄͑̀̓̏̽̚͘͘͜͠͠͝͝e̸̢̧̢̡̡̧̨̛̟̩̪̦̺̙̺̘͙̥̳̯̖̻̭̯̱̠̙͚̻̖̹͔̣̲̙͔̯̟̼̣͔̱̜̠͇̅̈͊̈́͑͋͗͋̋̊̄͛̐͂̂͆̓̽͗̒͊̈́͊́̍̕̕̚͜͠ͅc̵̡̻͖̞͍̠̘̬̙͉͓͍̞͎̟̮̱̮͕̎͠ḩ̶̨̡̪͕̻̭̯͈͇͓̹͓͉̰͚̩͕͙̱̖̝̣̬͇̜̳̾̾̈́̂͌̃̽͂̍͐̏̐̆̚͜͝͠͝ņ̴̡̡̱̣̝̳͕̩͈͓͓̘͓͈̬͔͇̜̹̤͈͎̣̅̌̀͑͗̔͘ò̵̢̨̻̝͉͔̯̫̼͎̜͇̦̾̓̑̋̽̀̍͛͊̂͊̋̐̀̋͋̌̿̅̂͊̀̇͆͐̈́̉̕̚͝͝͝͝p̶̨̡̨̡̢̢̢̧̢̨̛̻͚̰͍̺̤̦̯̹͉͍̘̥̬̙̺̥̯̰͚̜̜̯͖̳̞̘͇̬͈̯̭̘̩̯̺̯͚͔̰̥̥͇̫͉̱̱̞͙̗̞̲̰͓͈̩̥͗̓̃̆͌̍͌̄̽͌͂̾̎̔̇̅̔̎́̌̄̋̋̓̑͗̏̏͘͜͝͝͝͠͝ͅă̵̢̢̗͍̭̫̥̰͇̮̅̾̔͆̽̿̍̽̒̒͌̎̂͘͘͠t̸̢̢̧̧̨͇̪̤̹̤̰̺̜̼̲͈̱̜̲̜̤̠̪̹̘̞̦̖͍̹͍̪̤̖̠͕̪̙̘̤͇͔̘͚̯̺̮̤̗̫͙̜̲͓̘̲͓̳̬͎͖̲͓͕̓́̌́͋̆̒͋̽̿͊̍̀̊̔̔̈́͋̈̓̈́́̉͗̄̃͐͒̇͊̓̓̃̌͌͂̓̓̒̚̕̕͜͠͠͝͝͠ ̶̨̧̡̧̨̢̢̨̢̡̧̛̛̛̣̹̩͍̣̙̞̝̮̙̞͎̙̱̣̳̹̭̘̩̻͔͓͎̜̜̩̻̼͖͙̥̪͚̪͍̹̩̗̝̞͚̥̘̪̩͍̩̆̉̀̂̆̽̔͆̆̈́̎̀̍̅͋̉́̃͂̎͗̔̄̎̅̈́͂͛̌̐̈̉̌̐̾̑̍͌͐̈͊̓̀́̏͆͒̊͑̐̒̚͘̚̕̕͜͜͝͝͝͝͝͠͝ș̴͉̭͚͎̱̫̞͚̲̄̆̓̀́͗̊̂̐̏́͌̏̈́̈́̽͆̀̆͑͂̎̇͒̄̋͐̂̇̔̋͊̕͘͜͝͝ơ̷͍̺̞̭̹͚͚͇̙̯̋͆͋̋͗̿̌͗̕͜͠s̶̨̢̨̧̺͈̘̠̙̫͖̳͓̻͍͓̞̤̦̗͔̼͚͕̺̙̮̮͙̭̗͚̗̰͕̝̘͖͕̟̼͓̣̲̹͙͕̝̣͎̀́͑̓̓̈́̈̈͂͆̈́̏̈́͐̿̏̓̓͒̓̌͋͋̄́̃͑́̌̿̄̀́͋̕̕͜͠y̶̢̧̡̢̡̢̛̩͎͉͚͉͇̻͇͚͉̟͖̯̻͇͈͚̯͓̪̬̩̱̹͍̰̝̗̹̺̫̼̝̣͇͚̥̆́̒͋͌̍̉̑̋͆͐̎̽̂̒́̈̃̓̈̿̄̔̈́̓̀̅̃͒͐͐̈́͒̂̒̍͂͛͋͗̒̾̓́̍̐͐͆̃̀͊̿̅̕̕̕̚͜͜͠͝͠͠͝͝͝͠͝͝ͅͅa̶̢̨̨̡̨̛̞͇͎͎̟̞̫̱̗͈̥͚͖͔͍̞̥͈̳̻̮̰̰̱̙͔͉̦̻̩͍͎̹̙͓̦̼̦͖̟̹̝̼̖̘̖͓̤̩̺̝͎̟̜͚̪͊̾̿̆̂͒͂̓̿͗̅͒̏̿̽͛̋̈́̇̾̊̿͊̔̂̿̅̓̍͆̋̇̓̊̚̕̕͘͜͝͝͝l̴̡̡̝̣̙̠̮̯̩̰̟̝͍̠̪̠͓̼̞̟͕͇͓͕̘̮̖̗̘̠̀̇̊́̃̓̍̾̉̓̎͋͗͋̌͒̊͐͂́̈̈́͂̏́̿̀̉̆̓̕͘̕ ̷̨̢̧̡̢̢̡͙̤̼͖̯̩͉̣̘̠̖̟̖̯͇̜͖͚͍̠̘̝̜̩̟̫̮̯̪̰̼̤̹͚͚͍̱͎̙͕̥̩̟͈̠̖͎̳̳̞̘͙̑͑́͑̄̆̋̀͘͘̕ͅͅl̷̡̡̢̧̛͓̠̻̰̪̜͔̜̪͔̲̮̘̮͔̳͍̫̪̹̀͒̓̊̍̔͜͜͝ą̶̡̢̛͕͎͎̺̤͍͎̘͖͓̟̖̣̯̹̟̗͎̣̗̫͓̱̺̩̣̗̥̰̬͂̀̄̂́͆̾̽̈́̈́͋̌͂̈́̈́̓̈̄̀̌̆͑͒͑́̐̉̐̋̉̂̃͊͑̑̃̆̓͋̃̿͛̊̎̋͂͌̈́̕͘̕̕̚̚̚͘͜͠͠͠͠͝͝͝͝ņ̷̢̛̰͙̪͕̟̠̫͍͓̯͇̺͓̦̯̝͇̼̠̣̪̗͓̰͎̪̺̳̲̲͉̝̌̋̽̓̊́̏́̄͛̈͒̂̉̂̓̏̈́͂͗̌̾̐̾̆̽͊͆͐͆̈͌̿̔̃̔͘͘͘͜͠͠ͅͅe̸̢̢̡̧̨̧̢̛̛̟̻̼̬̜̱̯̙̙̥͍̳̲̰̗̥̟̝̗͙̺͖̬͇͍̳̰̥̺͇̱̠̫̰̹̞̥͉̱̘̞̻͕̳̰̫̝̝̤͕͔͕̬̋̂̋̅̆̀̆̾̾͒̆͂̅̿͐̂̆̋̔̚͘͘̚͜͜͝͝͝͝ͅͅt̴̨̧̛̘͕̪̱̙̝̙̣̝̙̻͈̜̯͖̼̹̰̬̦̣͖͉̯̪̩̯̫̹̜̼͕͚͕͎̥̘̭͍̪̙̯͓̦̱̠̦̍̇̊̇̿̍̈́͌̌̾͗̓̌̐̑̎̃̏̈́̏̒̽̑̓͂̈́̾̈́̓̄̎̌̃̅́̓̿̑̄͘̕̕̕͘͘͜͝͠͝͝͝į̴̧̨̡̛̛͕̹̩̳̬̠̹͓̰̖͈̺͇͎͓̗̬͔̠̲͉̙̘̲̞͔̖̲̖̲͎̖̞͎͉̪̹̯͗͋̽́͆͗̎̿̓͆͜͝ͅ
t̷̨̜̦͔̬̭̲̋̽̑͑̿̿͋̀͌̍̎̾̅͐͛̅́̇͑̏̑̇͗̎̀̃͗͆̇̿̂̂͐͂̑̋͆̃̔̄͑̀̓̏̽̚͘͘͜͠͠͝͝e̸̢̧̢̡̡̧̨̛̟̩̪̦̺̙̺̘͙̥̳̯̖̻̭̯̱̠̙͚̻̖̹͔̣̲̙͔̯̟̼̣͔̱̜̠͇̅̈͊̈́͑͋͗͋̋̊̄͛̐͂̂͆̓̽͗̒͊̈́͊́̍̕̕̚͜͠ͅc̵̡̻͖̞͍̠̘̬̙͉͓͍̞͎̟̮̱̮͕̎͠ḩ̶̨̡̪͕̻̭̯͈͇͓̹͓͉̰͚̩͕͙̱̖̝̣̬͇̜̳̾̾̈́̂͌̃̽͂̍͐̏̐̆̚͜͝͠͝ņ̴̡̡̱̣̝̳͕̩͈͓͓̘͓͈̬͔͇̜̹̤͈͎̣̅̌̀͑͗̔͘ò̵̢̨̻̝͉͔̯̫̼͎̜͇̦̾̓̑̋̽̀̍͛͊̂͊̋̐̀̋͋̌̿̅̂͊̀̇͆͐̈́̉̕̚͝͝͝͝p̶̨̡̨̡̢̢̢̧̢̨̛̻͚̰͍̺̤̦̯̹͉͍̘̥̬̙̺̥̯̰͚̜̜̯͖̳̞̘͇̬͈̯̭̘̩̯̺̯͚͔̰̥̥͇̫͉̱̱̞͙̗̞̲̰͓͈̩̥͗̓̃̆͌̍͌̄̽͌͂̾̎̔̇̅̔̎́̌̄̋̋̓̑͗̏̏͘͜͝͝͝͠͝ͅă̵̢̢̗͍̭̫̥̰͇̮̅̾̔͆̽̿̍̽̒̒͌̎̂͘͘͠t̸̢̢̧̧̨͇̪̤̹̤̰̺̜̼̲͈̱̜̲̜̤̠̪̹̘̞̦̖͍̹͍̪̤̖̠͕̪̙̘̤͇͔̘͚̯̺̮̤̗̫͙̜̲͓̘̲͓̳̬͎͖̲͓͕̓́̌́͋̆̒͋̽̿͊̍̀̊̔̔̈́͋̈̓̈́́̉͗̄̃͐͒̇͊̓̓̃̌͌͂̓̓̒̚̕̕͜͠͠͝͝͠ ̶̨̧̡̧̨̢̢̨̢̡̧̛̛̛̣̹̩͍̣̙̞̝̮̙̞͎̙̱̣̳̹̭̘̩̻͔͓͎̜̜̩̻̼͖͙̥̪͚̪͍̹̩̗̝̞͚̥̘̪̩͍̩̆̉̀̂̆̽̔͆̆̈́̎̀̍̅͋̉́̃͂̎͗̔̄̎̅̈́͂͛̌̐̈̉̌̐̾̑̍͌͐̈͊̓̀́̏͆͒̊͑̐̒̚͘̚̕̕͜͜͝͝͝͝͝͠͝ș̴͉̭͚͎̱̫̞͚̲̄̆̓̀́͗̊̂̐̏́͌̏̈́̈́̽͆̀̆͑͂̎̇͒̄̋͐̂̇̔̋͊̕͘͜͝͝ơ̷͍̺̞̭̹͚͚͇̙̯̋͆͋̋͗̿̌͗̕͜͠s̶̨̢̨̧̺͈̘̠̙̫͖̳͓̻͍͓̞̤̦̗͔̼͚͕̺̙̮̮͙̭̗͚̗̰͕̝̘͖͕̟̼͓̣̲̹͙͕̝̣͎̀́͑̓̓̈́̈̈͂͆̈́̏̈́͐̿̏̓̓͒̓̌͋͋̄́̃͑́̌̿̄̀́͋̕̕͜͠y̶̢̧̡̢̡̢̛̩͎͉͚͉͇̻͇͚͉̟͖̯̻͇͈͚̯͓̪̬̩̱̹͍̰̝̗̹̺̫̼̝̣͇͚̥̆́̒͋͌̍̉̑̋͆͐̎̽̂̒́̈̃̓̈̿̄̔̈́̓̀̅̃͒͐͐̈́͒̂̒̍͂͛͋͗̒̾̓́̍̐͐͆̃̀͊̿̅̕̕̕̚͜͜͠͝͠͠͝͝͝͠͝͝ͅͅa̶̢̨̨̡̨̛̞͇͎͎̟̞̫̱̗͈̥͚͖͔͍̞̥͈̳̻̮̰̰̱̙͔͉̦̻̩͍͎̹̙͓̦̼̦͖̟̹̝̼̖̘̖͓̤̩̺̝͎̟̜͚̪͊̾̿̆̂͒͂̓̿͗̅͒̏̿̽͛̋̈́̇̾̊̿͊̔̂̿̅̓̍͆̋̇̓̊̚̕̕͘͜͝͝͝l̴̡̡̝̣̙̠̮̯̩̰̟̝͍̠̪̠͓̼̞̟͕͇͓͕̘̮̖̗̘̠̀̇̊́̃̓̍̾̉̓̎͋͗͋̌͒̊͐͂́̈̈́͂̏́̿̀̉̆̓̕͘̕ ̷̨̢̧̡̢̢̡͙̤̼͖̯̩͉̣̘̠̖̟̖̯͇̜͖͚͍̠̘̝̜̩̟̫̮̯̪̰̼̤̹͚͚͍̱͎̙͕̥̩̟͈̠̖͎̳̳̞̘͙̑͑́͑̄̆̋̀͘͘̕ͅͅl̷̡̡̢̧̛͓̠̻̰̪̜͔̜̪͔̲̮̘̮͔̳͍̫̪̹̀͒̓̊̍̔͜͜͝ą̶̡̢̛͕͎͎̺̤͍͎̘͖͓̟̖̣̯̹̟̗͎̣̗̫͓̱̺̩̣̗̥̰̬͂̀̄̂́͆̾̽̈́̈́͋̌͂̈́̈́̓̈̄̀̌̆͑͒͑́̐̉̐̋̉̂̃͊͑̑̃̆̓͋̃̿͛̊̎̋͂͌̈́̕͘̕̕̚̚̚͘͜͠͠͠͠͝͝͝͝ņ̷̢̛̰͙̪͕̟̠̫͍͓̯͇̺͓̦̯̝͇̼̠̣̪̗͓̰͎̪̺̳̲̲͉̝̌̋̽̓̊́̏́̄͛̈͒̂̉̂̓̏̈́͂͗̌̾̐̾̆̽͊͆͐͆̈͌̿̔̃̔͘͘͘͜͠͠ͅͅe̸̢̢̡̧̨̧̢̛̛̟̻̼̬̜̱̯̙̙̥͍̳̲̰̗̥̟̝̗͙̺͖̬͇͍̳̰̥̺͇̱̠̫̰̹̞̥͉̱̘̞̻͕̳̰̫̝̝̤͕͔͕̬̋̂̋̅̆̀̆̾̾͒̆͂̅̿͐̂̆̋̔̚͘͘̚͜͜͝͝͝͝ͅͅt̴̨̧̛̘͕̪̱̙̝̙̣̝̙̻͈̜̯͖̼̹̰̬̦̣͖͉̯̪̩̯̫̹̜̼͕͚͕͎̥̘̭͍̪̙̯͓̦̱̠̦̍̇̊̇̿̍̈́͌̌̾͗̓̌̐̑̎̃̏̈́̏̒̽̑̓͂̈́̾̈́̓̄̎̌̃̅́̓̿̑̄͘̕̕̕͘͘͜͝͠͝͝͝į̴̧̨̡̛̛͕̹̩̳̬̠̹͓̰̖͈̺͇͎͓̗̬͔̠̲͉̙̘̲̞͔̖̲̖̲͎̖̞͎͉̪̹̯͗͋̽́͆͗̎̿̓͆͜͝ͅ
MTN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2015 Mesajlar 1.369 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #2.109 RGB
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 21 Haziran 2021 #2.110 ya