Bu Konuda Technopat Sosyal'in Özelliklerini Deneyebilirsiniz

JavaScript:
 var buttons = document.getElementsByClassName("bbCodeSpoiler-button");
 for (var i = 0; i < buttons.length; i++) {
 buttons[i].click();
 }

Bu kod parçacığı sayesinde tek seferde tüm sürpriz bozanlarına tıkladım ve içinden hiçbir şey çıkmadı

@Şebnem Ferah alanur gibi berbat fotograflar yapmıyo* yalan söylüyorsun, yalann Kalite çoklayıcısı gibisin. Bir verdim onbeş aldım

Geçen yıl da bu tür mesajlarında beğenmedim emojisi vardı, az önce gördüğümde de. Virüs değil mesajlarına promosyon geliyor sanırım bu emoji :/ Kaderin bu. Geçmiş olsun.

@Şebnem Ferah alanur gibi berbat fotograflar yapmıyo* yalan söylüyorsun, yalann Kalite çoklayıcısı gibisin. Bir verdim onbeş aldım
O birin bende etkisi 100e kadar cikiyor
Geçen yıl da bu tür mesajlarında beğenmedim emojisi vardı, az önce gördüğümde de.
Her zaman oluyor bende o begenmedimler, artik begenmedim gelince direkt gozardi ediyorum 155 kisiyi astim.
Virüs değil mesajlarına promosyon geliyor sanırım bu emoji :/ Kaderin bu. Geçmiş olsun.
Promosyon olarak birde olumsuz oy geliyor, ama kampanya bitmiyo cunku nizel g diye bir uye gelip olumlu oy vererek notrluyor. ^^

D̵̨̢̢̡̢̡̨̢̡̢̢̨̡̧̨̨̧̢̧̛̛̛̩̰͈͍̥̫̞̱̺͖͓̝̦̩̳̼̫̘̜̭̗̞͉̹̰̯̲̘̲̺̣͚͕̯̮̥̰͓̹̫̟̥͍̻͉̺̱̣̪̞̦͚̤̹̗̝̞̭͙͔̯͔͓̩͕̙̪͕̟̦̖̮͈̦̥̳͙͕͕͎̤͚̝͚̙̹̘̦̘͓̬͉͚̳̲̘̥̦͍̣̮̲̰̬͎̱̞̫͓̩͚̠͍̞͎̳̯̥̭̣̙͎̯̮͚̣̱̹͍̪̣̙͓̘̬̟͍̫̜̤̯̠̱͉̘̭̞̻͚̯̺̱̞̭̭͍͍̫̃́̀͊̈̾͑̔̊͑͐̒͐̌͒̋̈́̄́̀͒̽̃͒͋͒̐̂̓͂͋̓͋̈́͑́̈́̆͒͛̾̍̉̈́̏̒̍͋͒̇̓͛̈́̑͐̎̂̉̉̇̾̔̅̽̉͛̔̃͋̾́̊̊͊͋̈́̆̆̿̑͌̈̄͐̓͗̆̓̿̏́̓̈́̔̈́̔͐̽̊̓͐̐̈́̔̄͐́̎͗̈̇̒͒͗́̄͗͌̽͐̏̆̈͑̄́̓͋̒̇̀̓͑͋͌̾͌̇̅͊͘̚̚͘͘͘͘̕̕͜͜͜͝͠͝͝͝͠͠͝͠͠͝͝͝ͅͅͅͅe̵̢̢̧̨̧̧̨̢̨̢̡̢̨̛̛̞͎̤̗̯͕̦̗̥͚̱̠̥̜̠̟̰̦̲̤̣̘͕͕̼̳͎͔̘̦̫͈͓͇̭̗̹̜̝͈͖͖̮͙̦͓̖̫͓̰̝͈̜͔͍͚͇̪͎̱̳͇̫̰̻̤̪̭̩̝̙̤̖̥̘̫͉̭̙̠̥̩̼̯̺̹͔̳̲͇̫̹̜̲̳̥̣̹͉̭̱̮̜̪̠͓̭̽̈́̅̈̆͆̈́̎̿́́̇͑͛̄̑̏̈̓̎̈̿̎͑̉͗̈̍͒͆̉́̀̊̈́̈́̏̀͌̈́͌͊̈́͗̔̔̊̋̐͛͐͌̾̌́͆̀̇́̒͗̎̅̇̿̉̑̓͋̃̍̊̅̑͋͛̽̎̎͒̉̍̂̏̀̊̾̆̀̓̿̑̂̒͑̊̾̈́̇̒̀̃͛͑͆̌͗̌̏̅͋͑͒̿̑͗̏̄̋͛̓̍͐̌̏͗̐̓͋̄̋̇͆̆̀́͊̊̋͗̇̑̃͋̍̊̊͐̓̑̏͒̅̈́͌̐̂̎̊̓͘̕̚͘̕̕̕͘͘̕̕̕͘͜͜͝͝͝͠͝͠͠͠͝͝͝͠͝͝ͅͅņ̷̡̧̡̨̨̢̧̨̨̡̡̢̨̢̢̛̛̛̛̻̮̰̠̲̟̤̖̲̮͙̞̤͕̝̗̪̘̠͙̣̥͓͖̥͖͖̙̜͉͎̳̮̞̫͚͇̹̠̳͖̰̥͈͖̙̮̥͖͎͈͙͍̩̫̞̝̖̲̼͍̱͎̙͓͇̮̞͉̤̘̰̣̩̖̦͈̫̺̹͕̻͙͇̹̖̱̝̫͍͖͕͇̦͕̞̳̰̦̯̝̩̠̣͚͍̻̱̱̙̥̬̩̳̪̫͙̞̞̰̞͕͇̬̜̦̜̦͙̹͍̹̰̲̮̼̺̪͎̤͙̣͚̳̫̭͕̫̱̜͈̹̺̝̺̙̣̈̓̿̈́́̑̓͛̾̈̈́͊̐́̅͑̇͒̂̑̎̈̽̀̏̈̓̑͂̑̄̓͛͊̐̄̔̽̈̓͛̍͒̊̑̓̓̈̎̇͛͆̓͌̒̍̍̽͋̿̊͛̎̌̌̓̈́͆̏̀̓͋͐̾̿͐͒̈́̿̔̑͒̾͗̈́̈́͂͊͌̿̔͐͂̀̒͆̈͗̈̑̊̈̿̏͂̄̅̀̐͗̊̇̅̿͊͘̚̚̕͘͝͝͠͝͠͠͝͝ͅͅȩ̷̡̧̨̥̯̫̳̥͇̺͇̝̪̱̮̖̩̪̭̘̺̫̖͉̻̤̪̰̞̮̰̥̣̹̯͓͎̼̩̫̠͕̹͇̞̟̝̼͕̟͓͖̙̬̘͍͉͎̹̱̤̗͕͈̟̟͕̦̓̓́̔̂̓̌̀́̀̽͐͜͜͝͝m̶̧̨̢̨̢̡̢̡̧̡̢̨̧̡̢̡̨̨̧̢̢̨̧̧̡̛̛̛̛̛̛̛͉̤̩̬̱̣̰̼̰̮̙̬̤̣͚̗̱͍̩͇̘̤̲͎̹͎̹̣̘̻̺̣̗͓̦͓̳̠͖̘̯̭̱̖͔͎̻͍̱̬͖̱̲͕̰̘̦͙͓͍͙̖͚͔͔̻̬̼̳̰̩̘̼̦̖̖͇̜̠̬͔̗̺̞͉̞̞̲͚̙̠͖͙̯̳̬͕̞̟̹͚̥̥̟͈̺̮̠̳͔͉̗̠̲̦̭͎̲͍̳̬̖̼̱͎͓̬̦̺͈͎͈͕͈̝̩͔̬̙̮͕͙͕̤͙͔̲̺̳̖̲̼̮͍͔͔̫̭̯̺̮̯͕͍͙̥̺̺̰̱̜̬͚͎͕̲̰͔͚͉̞͖̖̦͇̼̩̯̰͉̹͍̠͙͖̯̝̭̗͖̪̟̭̘̹̖̯̹̦̹͓̲̳̫̬̝̜̦̥̱͈͓͉͈̱̙͎̻̗̰͇̣̯̖̰̜͕̮̲͖̖̠̻͇̗̪̝͙̗̼̳͖͍̲̅͗̓͒͑̊͆͛̂̔͌͊̾͑͑̂̈́̓̇̋̓̎̐̒̊͂͒͂̆͂̌͆̓̂̏͂̉̓̓̈́̅̊̀͋̾̽̽̿̿͛͋̋̌͒̈́̈́̓͐̄͊̀͐̾̾̌͛́̽́͛͗̍̃̽́̐̆̋͋͐̇͛̌̐̇͐͑̎͑͗̋͂͗͋̽͂͂͐̋̾̓͛̒̈̐̀͗͑̈̉́̇̃̊͛̆̽̄̏̓̓̂́̾̾́̔̒̈́́̂̄́̈́̌́̓͒̒͌̈́̆̃́͗̀̽͋̈́͆̽̂̽̅̾̍̾̑̈́̓͋͛͊̓͛̈͌̈́̔̓̇͋͐͑̈́̔͗̾͐̔̀̾͋̏́͒̀̏̔̿̐̽͛̋͆̉̏̈́̅̈́̉͊͆͗́͋̉̅̈́̅͛̈́̓͆͂͐̔̉̅̄̑̾̂̄͗̔̊͛͂̕̚̚̚͘͘̚̚̕͘͘̕̕̚̕̚͘͘͘͘̕͘̚͜͜͜͜͜͜͜͠͝͝͝͠͝͝͝͠͠͝͠͝͝͝͝͝͝͝ͅͅͅͅͅͅͅͅę̶̡̡̨̢̧̧̢̢̢̢̢̡̧̢̨̨̛͙͔̤̼̱̝͈͍͈͉̪̙͉̝̞̞͓̣͔̥̦̦̪͕̦̺̲̣̜̘̬͎̥̳̥͕̬̤̭͓͉͖͚͉͓̖̱͎͚̹̰̞͓͚̫̩̱̹̪̳̥̞̜̣̖̤͉̰̤̻̣̫͙͚̲͉͖͈̤̱͖̭͓͉̝̟̫͉̱̪̖̤̞̳̙̯̱̩̤̟͙̥̦̺̯̺͔͈͕̻̥̜̭͎̟̹̜̯͈̰̥̮͈̟͎̣̺͕͙̰͉̥̘͍͔̯̟̹͙̲͉̺͈̩͍̮͖̼͓͎̬͚͕̮͖͔̼̯͎̙͈̹̟͇̝̹̱͉̠̼̙̫̣̗͊̾͋͛̈́̽͗̆͋͋͑̍̏́̒̏͌̾̀̈́̈́̈́̃̉́͛̓̏̏͗̽͗͒́̌̓́̒̈͋́̚͘̕͜͜͜͜͜͜͜͜͝͝͝ͅͅͅͅ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…