Bu Konuda Technopat Sosyal'in Özelliklerini Deneyebilirsiniz

Yasaklı teknik.

Tebrikler siteyi kırdınız

Tamamdır hocam, jailbreak ile ilgili konu açınca reddediliyor direkt o yüzden ordan sormuştum.

Tamamdır hocam, jailbreak ile ilgili konu açınca reddediliyor direkt o yüzden ordan sormuştum.
Sorun değil, maalesef 5 Haziran'a kadar profil mesajı yasağım var. Jailbreak ile ilgili mevcut konulardan birinde sorun, aklıma başka yöntem de gelmedi açıkçası.

Sorun değil, maalesef 5 Haziran'a kadar profil mesajı yasağım var. Jailbreak ile ilgili mevcut konulardan birinde sorun, aklıma başka yöntem de gelmedi açıkçası.
Ban yersem yiyeceğim artık yapacak bir şey yok konu bulamadım.

Sirf şu 11.0 için PS4 alacam galiba, fena ikna etti beni. Ne dersin, alinir mi? Ban için tereddüt edersen (doğal olarak) beğendim (mantıklı) veya beğenmedim (mantıksız) bırakabilirsin.

Yok kankam yazarım ya yiyersek hep birlikte yiyelim

Bütün kütüphanenin bedavaya elinizin altına bedavaya geldiğini, oyunlara Türkçe yama yapabileceğinizi, oyunlara mod kurabileceğinizi, PS1-PS2 ve diğer konsolların oyunlarını da oynayabileceğinizi (hatta bunlara da Türkçe yama kuruluyor profil mesajı banım açılınca söylerim), 30 Fps olan oyunlarda Fps kilidini kaldırarak 60 Fps alabileceğinizi ve daha sayamayacağım bir çok avantajı düşünün. Hatta bir tane de kırık PS3 alırsınız tadından yenmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…