Bu Konuda Technopat Sosyal'in Özelliklerini Deneyebilirsiniz

Ne diyorsunuz hocam siz wide defense samurai pegasus ve Windows 105r2F basalt horogium göreceksiniz daha da cursed oluyor. (profil mesajlarından devam edelim de uyarı almayalım boşuna.)

Ben edemiyorum işte banım var. Basalt ın tipi hoşuma gitmiyor hiç.

L drago+tempo+Orion karışımı

Ben edemiyorum işte banım var. Basalt ın tipi hoşuma gitmiyor hiç.
Tempo iyi Beyblade bence. Şimdi asıl soru o gerçek anlamda "lanetli" Leone+Pegasus+L Drago fotoğrafı ne zaman gelecek?

Temu limitini kaçırmasam stoklayacaktım oradan. En son yeni gelen en büyük dereceli metal beyblade turnuvasını izlemiştim.

Duo uranus + sgto + destroyer daha beter olur. Bende 3'te yok ondan yapamıyorum.

Aman işin içine nemesis girmesin.

Temu limitini kaçırmasam stoklayacaktım oradan. En son yeni gelen en büyük dereceli metal beyblade turnuvasını izlemiştim.
Ben de bulduğum Takara Tomy'leri topluyorum. Şu Beyblade Metal Fight serisindeki gibi hit olamayacaklar galiba. Hem oynaması hem de modifiye etmesi eğlenceliydi şu Burst ve X'de hiç alamadım o tadı.

sansar samuru label1.text="sen sansar ben sansar gel sansar";

1. Simsan
  2. Soru
Balkaymak.

altını çizdim.
üstünü çizdim

kalın yaptım bende

eğri yaptım.

ana karakter ölüyor

Aman işin içine nemesis girmesin.
Proto Nemesis + Flame Byxis + Jade Jupiter. Bunu yapıyosun sonra sokağa çıkıyorsun akıl sağlığı duası kazanıyorsun bence iyi.

Ben de bulduğum takara Tomy'leri topluyorum. Şu beyblade metal fight serisindeki gibi hit olamayacaklar galiba. Hem oynaması hem de modifiye etmesi eğlenceliydi şu burst ve X'de hiç alamadım o tadı.

Burst izlemedim ben. Başlamadım bile. Çok abartılı oradaki beybladeler. Azıcık sade olsun. Bu arada AliExpress de sözde takara tomyler 7.50 dolar güvenilir mi?

Burst izlemedim ben. Başlamadım bile. Çok abartılı oradaki beybladeler. Azıcık sade olsun.
Hepsi plastik istisnasız. Bir de çizimler çok çocukça geldi bana.
Bu arada AliExpress de sözde takara tomyler 7.50 dolar güvenilir mi?
Bilmiyorum. Yorumlara falan bakmak lazım. Abim aldıydı Rapidity'den beter. Midfake mi orijinal mi yoksa Rapidity mi emin olmak zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…