fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 27 Ağustos 2018 #1 Bu link güvenilir mi? Virustotal'e tarattırdım, bir motor zararlı buldu. Teşekkürler. Virustotal linki
Bu link güvenilir mi? Virustotal'e tarattırdım, bir motor zararlı buldu. Teşekkürler. Virustotal linki
Çözüm Recep Baltaş 27 Ağustos 2018 Virustotal'e YouTube linki vermişsin. YouTube hacklenmediği sürece sorun yok... Verdiğin video da kaldırılmış zaten...
Virustotal'e YouTube linki vermişsin. YouTube hacklenmediği sürece sorun yok... Verdiğin video da kaldırılmış zaten...
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 27 Ağustos 2018 #2 Virustotal'e YouTube linki vermişsin. YouTube hacklenmediği sürece sorun yok... Verdiğin video da kaldırılmış zaten... Artı 0 Eksi Çözüm
Virustotal'e YouTube linki vermişsin. YouTube hacklenmediği sürece sorun yok... Verdiğin video da kaldırılmış zaten...
KS KS fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 27 Ağustos 2018 #3 Recep Baltaş dedi: Virustotal'e YouTube linki vermişsin. YouTube hacklenmediği sürece sorun yok... Verdiğin video da kaldırılmış zaten... Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Ben kısaltılmış link olduğundan şüphelenmiştim. İyi akşamlar... Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Virustotal'e YouTube linki vermişsin. YouTube hacklenmediği sürece sorun yok... Verdiğin video da kaldırılmış zaten... Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Ben kısaltılmış link olduğundan şüphelenmiştim. İyi akşamlar...