fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 1 Temmuz 2018 #1 Merhaba. Technopat Sosyal'de cevap olarak verilen bir linke girmiş bulundum ve tarattım. Bu sonucu aldım. Sizce link güvenilir mi? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2018
Merhaba. Technopat Sosyal'de cevap olarak verilen bir linke girmiş bulundum ve tarattım. Bu sonucu aldım. Sizce link güvenilir mi? Teşekkürler.
7 76087 Kilopat Katılım 1 Eylül 2015 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 4 1 Temmuz 2018 #2 Türk Hack Teamdan virüs kapmazsınız rahat olun. Misyonu ve kurallarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz Yani zararsızdır TurkHackTeam Misyon
Türk Hack Teamdan virüs kapmazsınız rahat olun. Misyonu ve kurallarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz Yani zararsızdır TurkHackTeam Misyon
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.463 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 1 Temmuz 2018 #3 Sucuri Security Sorun yok. Siteyi kara listeye aldıklarından öyle ve hack ile uğraştıklarından bazı sayfalarda haliyle zararlı var.
Sucuri Security Sorun yok. Siteyi kara listeye aldıklarından öyle ve hack ile uğraştıklarından bazı sayfalarda haliyle zararlı var.