NeocruZZ Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 487 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #1 Çok aradım fakat bir türlü bu logonun hangi programa ait olduğunu bulamadım. Bunun hangi program olduğunu bilen var mı acaba? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-01-08 225736.png 3,5 KB · Görüntüleme: 65
Çok aradım fakat bir türlü bu logonun hangi programa ait olduğunu bulamadım. Bunun hangi program olduğunu bilen var mı acaba?
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 8 Ocak 2024 #2 Programdan ziyade tasarlanmış bir ikon olabilir, aratmalarımda ben de bir sonuca ulaşamadım.
AhmetM05 Decapat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 1.089 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #3 NeocruZZ dedi: Çok aradım fakat bir türlü bu logonun hangi programa ait olduğunu bulamadım. Bunun hangi program olduğunu bilen var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Logoyu nereden buldun?
NeocruZZ dedi: Çok aradım fakat bir türlü bu logonun hangi programa ait olduğunu bulamadım. Bunun hangi program olduğunu bilen var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Logoyu nereden buldun?
NeocruZZ Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 487 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #4 AhmetM05 dedi: Logoyu nereden buldun? Genişletmek için tıkla... Hype her yayınında altta açık olan uygulama çok aklıma takıldı merak ettim bulamadım ne olduğunu.
AhmetM05 dedi: Logoyu nereden buldun? Genişletmek için tıkla... Hype her yayınında altta açık olan uygulama çok aklıma takıldı merak ettim bulamadım ne olduğunu.
AhmetM05 Decapat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 1.089 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #5 NeocruZZ dedi: Hype her yayınında altta açık olan uygulama çok aklıma takıldı merak ettim bulamadım ne olduğunu. Genişletmek için tıkla... Belki logoyu değiştirmiştir reklam olmasın diye.
NeocruZZ dedi: Hype her yayınında altta açık olan uygulama çok aklıma takıldı merak ettim bulamadım ne olduğunu. Genişletmek için tıkla... Belki logoyu değiştirmiştir reklam olmasın diye.
NeocruZZ Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 487 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #6 AhmetM05 dedi: Belki logoyu değiştirmiştir reklam olmasın diye. Genişletmek için tıkla... Pek sanmıyorum aslında ama belki de öyledir.
AhmetM05 dedi: Belki logoyu değiştirmiştir reklam olmasın diye. Genişletmek için tıkla... Pek sanmıyorum aslında ama belki de öyledir.