Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 20 Eylül 2016 #11 Recep Erdoğan dedi: Cözümü bilen varmı ? Genişletmek için tıkla... Bu menüde grafik işlemci seçmeye yetecek ayrıcalığınız yok Hatası
Recep Erdoğan dedi: Cözümü bilen varmı ? Genişletmek için tıkla... Bu menüde grafik işlemci seçmeye yetecek ayrıcalığınız yok Hatası
enginadali Hectopat Katılım 20 Ekim 2016 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2016 #12 Aynı hata bende de var. Çözebilen arkadaşlar yardım edebilir mi lütfen
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 7 Kasım 2016 #13 enginadali dedi: Aynı hata bende de var. Çözebilen arkadaşlar yardım edebilir mi lütfen Genişletmek için tıkla... Kendi konunuzu açın.
enginadali dedi: Aynı hata bende de var. Çözebilen arkadaşlar yardım edebilir mi lütfen Genişletmek için tıkla... Kendi konunuzu açın.
E erdew Hectopat Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2017 #14 Beyler. Cevap bende. 2 dk'lık bir araştırma yaptım veee.... Uyumluluk ayarından yönetici olarak çalıştırı kapatmanız gerekiyor. Sorun böylece çözülüyor.
Beyler. Cevap bende. 2 dk'lık bir araştırma yaptım veee.... Uyumluluk ayarından yönetici olarak çalıştırı kapatmanız gerekiyor. Sorun böylece çözülüyor.