Selamünaleyküm arkadaşlar. Discord'dan bir mesaj geldi. Normalde dolandırıcı kişilerin bedava Nitro mesajı taktiği kullandığını biliyordum. Fakat bana Rocket League ile ilgili bir mesaj geldi. Sizce dolandırıcı mıdır?
Selamünaleyküm arkadaşlar. Discord'dan bir mesaj geldi. Normalde dolandırıcı kişilerin bedava Nitro mesajı taktiği kullandığını biliyordum. Fakat bana Rocket League ile ilgili bir mesaj geldi. Sizce dolandırıcı mıdır?
Windows'um etkin değil ve bu yüzden çubuğu özelleştiremiyorum. Arka planıma bağlı olarak hafif rengi değişiyor galiba. Yani bilerek yaptığım bir şey değil.
Baya baya dolandırma mesajı. Genellikle birilerinin hesabını çalıp çalıntı hesaplar üzerinden atıyorlar bu linkleri. Linki size atan hesap arkadaşınız olabilir. Dolandırıcı sert kayaya toslamış bu arada