Bu mesajda ne demek istiyor?

• Konuyu başlatan KG68
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 631

KG68

Hectopat
Çok değerli forum üyeleri öncelikle hepinize merhaba.
Malum okullar kapalı ve evde canlı ders yapıyoruz. Bundan 1-1.5 hafta önce canlı derslere girememeye başladım her yeri aradım fakat kimse bir şey yapmadı (bu arada 10.sınıfa gidiyorum) neyse bende düşündüm taşındım cimer e mesaj gönderdim başta ilgilenmezler zannettim fakat bana geri dönüş yaptılar. Bana e-mail üzerinden bir mesaj göndermişler mail in fotosunu ekte paylaştım ben okudum fakat bir şey anlayamadım anlayan biri varsa yazabilir mi şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Cimer Başvuru Sonucu.PNG
    Cimer Başvuru Sonucu.PNG
    12,3 KB · Görüntüleme: 131
Öncelikle onuncusu tam bir cümle değil bana göre.

Canlı derslere girememeye başlamanızın sebebi nedir? Elinizde bağlanacak cihaz olmaması mı? Öyle bir şeyden bahsetmişsiniz gibi.
Bu durum sizde olmasa da ülkedeki birçok kişide var. Bunun için gerek devlet, gerekse şahıs ve kurumlar çeşitli çalışmalar yürütüyorlar. Bundan bahsetmiş. Elinde bilgisayar yoksa okulunu arayıp "Benim yok, beni listeye yazın." demeni söylemişler bence.

Dostum bu öğrencilere tablet dağıtma hakkında henüz detaylı bir bilgi verilmedi. Kimlere nasıl verileceği tam olarak açıklanmadı. Bu başvuru cevabında da henüz planlanlama sürecinde olduğunu söylüyor bu "tablet dağıtma" olayının.

Öncelikle onuncusu tam bir cümle değil bana göre.

Canlı derslere girememeye başlamanızın sebebi nedir? Elinizde bağlanacak cihaz olmaması mı? Öyle bir şeyden bahsetmişsiniz gibi.
Bu durum sizde olmasa da ülkedeki birçok kişide var. Bunun için gerek devlet, gerekse şahıs ve kurumlar çeşitli çalışmalar yürütüyorlar. Bundan bahsetmiş. Elinde bilgisayar yoksa okulunu arayıp "Benim yok, beni listeye Dostum bu öğrencilere tablet dağıtma hakkında henüz detaylı bir bilgi verilmedi. Kimlere nasıl verileceği tam olarak açıklanmadı. Bu başvuru cevabında da henüz planlanlama sürecinde olduğunu söylüyor bu "tablet dağıtma" olayının.
Dostum bu öğrencilere tablet dağıtma hakkında henüz detaylı bir bilgi verilmedi. Kimlere nasıl verileceği tam olarak açıklanmadı. Bu başvuru cevabında da henüz planlanlama sürecinde olduğunu söylüyor bu "tablet dağıtma" olayının.

merhaba öncelikle elimde bilgisayar fakat en az bir 12-13 senesi var biligisayarın yani en son girebiliyordum zar zor 1 derste olsa ama şimdi hiç giremiyorum cimer e bunu yazmıştım zaten şimdi benim okulu mu aramam lazım ne yapmam lazım bilgilendirirseniz sevinirim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı