emirkrall1 Picopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 192 Çözümler 1 1 Mayıs 2023 #1 Bilgisayarım yavaşladığı için format attım. Format attıktan sonra Microsoft Store gitti. Bir şey indirmeye çalıştığımda ms-Windows-Store açmak için yeni bir uygulamaya ihtiyacınız var diyor. Nasıl çözeceğim bu sorunu?
Bilgisayarım yavaşladığı için format attım. Format attıktan sonra Microsoft Store gitti. Bir şey indirmeye çalıştığımda ms-Windows-Store açmak için yeni bir uygulamaya ihtiyacınız var diyor. Nasıl çözeceğim bu sorunu?
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.988 Makaleler 1 Çözümler 44 1 Mayıs 2023 #2 Windows PowerShell'i yönetici ayrıcalıklarıyla çalıştırın Get-appxpackage -allusers | where-object {$_.packagename -like "*windowsstore*"} | remove-appxpackage komutunu yazıp Enter'a basın Bilgsayarı yeniden başlatın PowerShell'i yönetici ayrıclıklarıyla çalıştırın Bu komutu yazıp Enter'a basın: Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} Bilgisayarı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Windows PowerShell'i yönetici ayrıcalıklarıyla çalıştırın Get-appxpackage -allusers | where-object {$_.packagename -like "*windowsstore*"} | remove-appxpackage komutunu yazıp Enter'a basın Bilgsayarı yeniden başlatın PowerShell'i yönetici ayrıclıklarıyla çalıştırın Bu komutu yazıp Enter'a basın: Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} Bilgisayarı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla...
KS KS emirkrall1 Picopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 192 Çözümler 1 1 Mayıs 2023 #3 Sağ olun hocam deneyeceğim. Artı 0 Eksi
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 1 Mayıs 2023 #4 Bunu indirin Sonra klasöre çıkartın ve içerisindeki magaza ekleyi yönetici olarak çalıştırın ve bitmesini bekleyin. MicrosoftStore.7z Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Artı 0 Eksi
Bunu indirin Sonra klasöre çıkartın ve içerisindeki magaza ekleyi yönetici olarak çalıştırın ve bitmesini bekleyin. MicrosoftStore.7z Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
KS KS emirkrall1 Picopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 192 Çözümler 1 1 Mayıs 2023 #5 @die komut işe yaramadı ama yine de teşekkür ederim. @Deniz24386 komutu açtım bir sonraki sürümü zaten yüklü olduğundan yüklenemedi diyor. @Deniz24386 şimdi fark ettim uygulama gelmiş ama altında beyaz bi çizgi var Dosya Ekleri resim_2023-05-02_173322054.png 31 KB · Görüntüleme: 592 Son düzenleme: 2 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
@die komut işe yaramadı ama yine de teşekkür ederim. @Deniz24386 komutu açtım bir sonraki sürümü zaten yüklü olduğundan yüklenemedi diyor. @Deniz24386 şimdi fark ettim uygulama gelmiş ama altında beyaz bi çizgi var
Mega Ölüm Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #6 Kardeşim çözebildin mi? Bende de aynı sorun var. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
KS KS emirkrall1 Picopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 192 Çözümler 1 10 Temmuz 2023 #7 Çözdüm hatta çok oldu. Dosyayı aç ve çalıştır düzeliyor. Artı 0 Eksi Çözüm
MENEMENCİ KEDY Decapat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #8 Deniz24386 dedi: Bunu indirin sonra klasöre çıkartın ve içerisindeki magaza ekleyi yönetici olarak çalıştırın ve bitmesini bekleyin. MicrosoftStore.7z Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Çalıştırdım fakat böyle queued kaldı. Artı 0 Eksi
Deniz24386 dedi: Bunu indirin sonra klasöre çıkartın ve içerisindeki magaza ekleyi yönetici olarak çalıştırın ve bitmesini bekleyin. MicrosoftStore.7z Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Çalıştırdım fakat böyle queued kaldı.
Yasin SErkan Femtopat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #9 MENEMENCİ KEDY dedi: Çalıştırdım fakat böyle queued kaldı. Eki Görüntüle 1870981 Genişletmek için tıkla... bende de aynı sorun var düzeltebildiniz mi acaba ben daha dosyayı indirmedim Artı 0 Eksi
MENEMENCİ KEDY dedi: Çalıştırdım fakat böyle queued kaldı. Eki Görüntüle 1870981 Genişletmek için tıkla... bende de aynı sorun var düzeltebildiniz mi acaba ben daha dosyayı indirmedim
MENEMENCİ KEDY Decapat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #10 Yasin SErkan dedi: Bende de aynı sorun var düzeltebildiniz mi acaba ben daha dosyayı indirmedim. Genişletmek için tıkla... Hayır olmadı, yüzlerce kez denedim en son bilgisayarı sıfırladım düzeldi. Artı 0 Eksi
Yasin SErkan dedi: Bende de aynı sorun var düzeltebildiniz mi acaba ben daha dosyayı indirmedim. Genişletmek için tıkla... Hayır olmadı, yüzlerce kez denedim en son bilgisayarı sıfırladım düzeldi.