Poyraz_Karayel Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #1 Xbox Game Bar kullanarak arkadaşımdan davet aldığım zaman başlıkta belirttiğim hatayı alıyorum. Çözümü var mıdır? Bilen birisi yardımcı olabilir mi? Poyraz_Karayel dedi: Xbox Game Bar kullanarak arkadaşımdan davet aldığım zaman başlıkta belirttiğim hatayı alıyorum. Çözümü var mıdır? Bilen birisi yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Lütfen cevaplarınızı bekliyorum.
Xbox Game Bar kullanarak arkadaşımdan davet aldığım zaman başlıkta belirttiğim hatayı alıyorum. Çözümü var mıdır? Bilen birisi yardımcı olabilir mi? Poyraz_Karayel dedi: Xbox Game Bar kullanarak arkadaşımdan davet aldığım zaman başlıkta belirttiğim hatayı alıyorum. Çözümü var mıdır? Bilen birisi yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Lütfen cevaplarınızı bekliyorum.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 17 Haziran 2021 #2 Revo Uninstaller ile Xbox ile ilgili her şeyi silip Microsoft Store'dan tekrar indir. Artı 0 Eksi
KS KS Poyraz_Karayel Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #3 Matrix Teyze dedi: Revo Uninstaller ile Xbox ile ilgili her şeyi silip Microsoft Store'dan tekrar indir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deneyeceğim. Artı 0 Eksi
Matrix Teyze dedi: Revo Uninstaller ile Xbox ile ilgili her şeyi silip Microsoft Store'dan tekrar indir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deneyeceğim.
wyusufw Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 9 18 Kasım 2021 #4 Poyraz_Karayel dedi: Teşekkür ederim deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Çözüldümü ? Artı 0 Eksi