SysrQ# Hectopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2015 #1 Arkadaşlar linkteki müziğin ismi ne ve ayrıca size de oluyor mu bilmem ama bu müzik bana çok tuhaf geliyor. Baştan sona dinleyin sanki eski dinlediğim ve eski anılarımı hatırlıyorum, aklıma havuz geliyor güzel şeyler geliyor. İlginç. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar linkteki müziğin ismi ne ve ayrıca size de oluyor mu bilmem ama bu müzik bana çok tuhaf geliyor. Baştan sona dinleyin sanki eski dinlediğim ve eski anılarımı hatırlıyorum, aklıma havuz geliyor güzel şeyler geliyor. İlginç. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
NecRo7 Hectopat Katılım 25 Haziran 2014 Mesajlar 227 Makaleler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2015 #2 Sound system 009 dreamscape olması lazım . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sound system 009 dreamscape olması lazım . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Emir Erenoğlu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 1.051 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2015 #3 Buyur Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu gibi müzik/şarkıları bulmak için TrackID programını Android telefonuna indirip erişebilirsin, aklında bulunsun
Buyur Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu gibi müzik/şarkıları bulmak için TrackID programını Android telefonuna indirip erişebilirsin, aklında bulunsun
SysrQ# Hectopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2015 #4 İkinizede teşekkürler ancak dediğim gibi bu müziği dinlerken siz de benim gibi hissediyor musunuz?
Emir Erenoğlu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 1.051 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2015 #5 SysrQ# dedi: İkinizede teşekkürler ancak dediğim gibi bu müziği dinlerken siz de benim gibi hissediyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Açıkçası aklıma havuz gelmiyor Ama kafam rahatlamıyor değil
SysrQ# dedi: İkinizede teşekkürler ancak dediğim gibi bu müziği dinlerken siz de benim gibi hissediyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Açıkçası aklıma havuz gelmiyor Ama kafam rahatlamıyor değil
C Cafer Bozkurt Hectopat Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2015 #6 Aklıma havuz gelmiyor ama sanki daha çok huzura kavuşuyorum ve rahatlıyorum