Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 16 Nisan 2019 #21 Tom ve Jerry tarzı eski çizgi filmleri. Bu şarkıyı duymayan yoktur diye düşünüyorum.
C captainege Decapat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 60 16 Nisan 2019 #22 Faruk Kardaş dedi: Smooth Rest Cafe - Emily Shepard Gözlerinizi kapatıp birkaç dakika dinleyin. Bu müzik beyninizde neyi çağrıştırıyor? Benim zihnimde 2. Dünya Savaşı yılları canlanıyor. Genişletmek için tıkla... Savaşa girmişim almanya da yim nazi askeriyim adolf hitler ile omuz omuza çatışıyorum ordular cadden hızlıca geçiyor efsane..
Faruk Kardaş dedi: Smooth Rest Cafe - Emily Shepard Gözlerinizi kapatıp birkaç dakika dinleyin. Bu müzik beyninizde neyi çağrıştırıyor? Benim zihnimde 2. Dünya Savaşı yılları canlanıyor. Genişletmek için tıkla... Savaşa girmişim almanya da yim nazi askeriyim adolf hitler ile omuz omuza çatışıyorum ordular cadden hızlıca geçiyor efsane..
Bozuk PC Tuşu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 1.507 Çözümler 13 Yer Klavye Daha fazla Meslek Harf, sayı yazmak. 16 Nisan 2019 #23 Hayatımı etkileyen bir hata yapmışımdır ama bundan ince bir de sebepsizse zevk almışımdır. Arkaplanda da bu çalıyor.
Hayatımı etkileyen bir hata yapmışımdır ama bundan ince bir de sebepsizse zevk almışımdır. Arkaplanda da bu çalıyor.
C captainege Decapat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 60 16 Nisan 2019 #24 Ribozom dedi: Tom ve Jerry tarzı eski çizgi filmleri. Bu şarkıyı duymayan yoktur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla...
Ribozom dedi: Tom ve Jerry tarzı eski çizgi filmleri. Bu şarkıyı duymayan yoktur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla...
Reddywich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 2.307 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 16 Nisan 2019 #25 Başta Paper Please, birkaç saniye sonra Murat Şen, başlığı farkettikten sonra Yusuf Kayaalp ve tarih
Awhlind Megapat Katılım 30 Ağustos 2015 Mesajlar 825 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2019 #26 SvenNoderT dedi: Biraz WW2 biraz "Papers, Please". Genişletmek için tıkla... Benim de aklıma papers please geldi. Ancak ondan ziyade Witcher 3 ve orta çağ dönemi.
SvenNoderT dedi: Biraz WW2 biraz "Papers, Please". Genişletmek için tıkla... Benim de aklıma papers please geldi. Ancak ondan ziyade Witcher 3 ve orta çağ dönemi.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 17 Nisan 2019 #27 Silinen üye dedi: Bir insanı masaya yatırmışım ve onu canlı canlı dilimliyorum. Genişletmek için tıkla... Nedense bu yorum beni rahatsız etmedi. Gayet normal. [emoji3]
Silinen üye dedi: Bir insanı masaya yatırmışım ve onu canlı canlı dilimliyorum. Genişletmek için tıkla... Nedense bu yorum beni rahatsız etmedi. Gayet normal. [emoji3]
k8gersky Kilopat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 188 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2019 #28 Yavaş çekimde dökülen kahveler, çaylar parçalanan şeyler. Neden bilmiyorum bunlar geldi.
Ali İmran Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 36 Yer Hatay,İskenderun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Temmuz 2019 #29 Savaş ortamı.